U15: Starší žáci prohráli doma s Martinicemi

U15: FC AJAX Bezměrov: Sokol Martinice 2:4 (1:3)

branky: 9. min Michal Kroupa, 56. min Michal Kroupa

Sestava: Patrik Strážnický- Matěj Strašák, Zdena Jordová- Radek Hašpica, Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa- Pavel Opluštil, David Opluštil

Michal Kroupa, Tereza Dostálová, Daniel Böserle

V dnešním utkání šlo o boj o třetí místo. Ale o proti minulému utkání nám chybělo opět několik hráčů. Nakonec jsme na poslední chvíli museli pozvat Patrika Strážnického do branky a Dana na lavičku, abychom měli konkurence schopný tým. Hosté přijeli s hráči vysokými hodně přes 180 cm. S těmi se naši mladší žáci a přípravka nemohla moc měřit. Na víc se náš nejvyšší hráč Michal zapojil do hry později, protože se zapomněl na nádraží v Kroměříži. No prostě úvod jak se patří. Na víc první dvě střeli skončili v naší síti a tak jsme po pěti minutách prohrávali 0:2. Snížit mohl vzápětí David, ale přestřelil. Ihned byl střídán Michalem, který svou první šanci proměnil a snížil na 1:2. Pak jsme přežili několik šancí hostí a  v podstatě jsme soupeře přehrávali. Jenom koncovka byla z naší strany žalostná. Rozhodující okamžiky proběhly v závěru poločasu, když Michal svou největší šanci promarnil a s následného protiútoku jsme inkasovali. V tu chvíli nám v obraně chyběl kolabující Matěj Strašák. Poločas jsme tak prohráli 1:3.

Bohužel ani úvod druhé poloviny jsme nezvládli. Brankář hostů provedl výkop od brány a dlouhý míč přeskočil vyběhnuvšího Patrika a prohrávali jsme 1:4. I v druhém poločase se hrálo spíše v naší režii, bohužel bez vážného ohrožení soupeřovi branky. Až 15 minut před koncem po solu Davida tvrdou ranou snížil Michal  na 2:4. Další gól jsme ale už nepřidali a v tabulce jsme tak klesli na 4. místo.

Napsat komentář