U15: První domácí prohra po dvou letech

 U15:FC AJAX Bezměrov: FK Chropyně 1:2 (0:2)

branka: 57.min Dominik SKÁCEL

Sestava: Matěj POLÁŠEK – Zdeňka JORDOVÁ, Patrik HOURA – Aleš VEJTASA, David OPLUŠTIL, Radek HAŠPICA- Michal KROUPA, Kristýna ZACHOVÁ

Matěj STRAŠÁK, Pavel OPLUŠTIL, David ONDRÁČEK, Dominik SKÁCEL, Patrik DANĚK

V dnešním zápase nás čekal odvěký rival z Chropyně. Ten prochází generační výměnou a snad poprvé jsme byli favority my. Ovšem ani náš tým nebyl z různých důvodů kompletní. V bráně dostal přednost uzdravený Matěj a v základní sestavě se objevili výborně hrající mladší žáci. Hned v úvodu jsme měli několik gólových šancí, které mohl zakončit Michal a David. Oba však zklamali. A byli jsme za to potrestáni. Ve 12.minutě z rychlého brejku se hosté dostali do překvapivého vedení. Opět následovali naše velké šance, které se snad nedali ani spočítat. Stačila však nepodařená rozehrávka v obraně a soupeř nás vyškolil z produktivity podruhé. Do poločasu opět pokračovala naše převaha, která ovšem byla opět bezzubá.

Do druhé půlky jsme postavili momentálně nejsilnější sestavu a pokud jsme měli v první polovině výraznou převahu, tak v druhé se hrálo jen na jednu branku. Hosté bránili v šesti hráčích a zahušťovali tím prostor před svým brankářem. Ten v zápase chytil aspoň 15 gólových střel. Dalších 10 střel šlo vedle. Takový festival neproměněných šancí se fakt nevidí. Z rohů jsme také nic nevyzískali a až 8 minut před koncem skoroval po dorážce Dominik Skácel. I posledních osm minut bylo horko před hostujícím brankářem. Ale nepodařilo se nám ani vyrovnat. Naši konkurenti v tabulce takové problémy se střelbou gólů nemají a vysoce vyhráli. A tak nám bodově utekli a naše šance na první místo v tabulce se výrazně snížili.

 

Napsat komentář