U13: Mladší žáci porazili vedoucí Chropyni

U13: FC AJAX Bezměrov: FK Chropyně  3:1 (0:0)

branky: 45. min Pavel OPLUŠTIL, 50.min Kristýna ZACHOVÁ, 55. min Kristýna ZACHOVÁ

SESTAVA: Matěj POLÁŠEK- Tereza DOSTÁLOVÁ, Zdeňka JORDOVÁ- Patrik STRÁŽNICKÝ, Pavel OPLUŠTIL, David ONDRÁČEK- Aleš VEJTASA, Kristýna ZACHOVÁ

Jakub KOMÁREK, Drahomír PAVELKA, Matěj DOLEŽEL, Terezie ŠIMŮNKOVÁ

Dnes jsme přivítali na své půdě vedoucí celek soutěže a už jistého vítěze  naší skupiny B. Hosté zatím vyhráli všechny svá utkání. Tentokrát přijeli jen s osmi hráči a naše šance na dobrý výsledek tak stoupli. První poločas byl dost vyrovnaný. Šancí na obou stranách bylo zhruba stejně, ale oba brankáři byli pozorní.

V druhé polovině se zdálo, že hostům došli síly. Hned v úvodu měla na noze vedoucí gól Kristýna, bohužel míč netrefila dobře. Kristýna byla v dalším průběhu velmi rozhodujícím faktorem. V polovině druhé půle se zápas začal lámat. Nejprve šla Kristýna sama na golmana. Obhodila si ho a ten ji nemilosrdně srazil k zemi. Velmi slabý rozhodčí ovšem nenařídil zcela jasný pokutový kop. Kristýna musela střídat, ale do hry se včas ještě vrátila. Vzápětí totiž Pavel nebyl důrazný před naší brankou a hosté se dostali do vedení 0:1. Neuplynula ještě ani minuta, když Pavel nádhernou ranou vyrovnal na 1:1. Naši hráči byli na jednou všude dřív a následovali další šance. Za dalších pět minut to byla právě Kristýna, která také pěknou ranou zdálky nás dostala do vedení. No a když  pět minut před koncem Kristýna všem utekla a chladnokrevně prostřelila brankáře, bylo o naší výhře rozhodnuto. Dokázali jsme tak porazit vedoucí tým a velmi se přiblížili ke konečnému druhému místu v tabulce.

Napsat komentář