U19: Dorostenci nestačili na Rymice

U19: FC AJAX Bezměrov: TJ Rymice 0:9 (0:7)

sestava: Daniel Sucharski- Tomáš Křeháček(23. Martin Kunčar), Marek Hrabal, Jakub Daněk, Radek Hašpica- David Opluštil (75. Matěj Strašák), Martin Gerla, Patrik Houra (86. Pavel Opluštil)– Michal Kroupa(64. Petr Polášek), Tomáš Švrčina, Tomáš Dudycha (83. David Ondráček)

Prvních pět minut jsme přežili bez úhony. Pak ovšem přišla opět tragická dvacetiminutovka, která ovšem rozhodla. Začalo to „namazáním“ Tomáše Křeháčka soupeři a vstřelením první branky v 7. minutě. O dvě minuty později si Dan nepohlídal bližší tyč a dostal druhý gól. Hosté pronikali po levé straně naší obrany jako nůž máslem. Následovali další tři branky v rozmezí 15 minut. Museli jsme sáhnout do sestavy. Na hřiště nastoupil po delší době Martin Kunčar. Golostroj hostů ovšem pokračoval. V poločase to bylo jen 0:7.

Do druhé poloviny jsme nastoupili výborně. Hned v úvody po akci zleva a Davidově přihrávce mohl hlavičkou skorovat Michal. Bohužel jeho hlavička šla vedle. Hra byla poměrně vyrovnaná. Hosté ztratili na bojovnosti, zejména proto, že vystřídali o poločase tři hráče. Postupně jsme vystřídali všechny hráče z lavičky. Zajímavě se ukázal ještě mladší žák David Ondráček. Přes další dvě naše šance, jsme bohužel čestný úspěch nevstřelili a v závěru zápasu ještě dvakrát inkasovali. Přesto byl opět druhý poločas výrazně lepší než druhý. Možná by stálo za to, příště začít hrát tak už od začátku zápasu.

 

Napsat komentář