Muži zvítězili v předehrávaném derby

FC AJAX Bezměrov: TJ Lutopecny/Měrůtky  4:0 (0:0)

branky: 1:0 Aleš Vejtasa 56 min, 2:0 Dominik Bleša 59 min, 3:0 Hynek Večerka 65 min, 4:0 Hynek Večerka 85 min

sestava: Daniel Sucharski- Jakub Úlehla- Michal Večerka, Martin Gerla, Dalibor Kyjovský- Vlastislav Coufalík (70. Zdeněk Táborský), Aleš Vejtasa, Dominik Bleša, Radim Adamov (75. Zdeněk Cagaš)- Hynek Večerka, Petr Holý (65. Ondřej Večerka)

Kvůli rekonstrukci hřiště jsme si předehráli zápas s Lutopecnami. Náš tým opustili někteří hráči, další byli zranění či pracovně zaneprázdnění. Přesto se podařilo dát dohromady celkem solidní sestavu. Hosté přijeli se značně omlazeným týmem s několika dorostenci. Na naší straně ovšem také hráli dva v základní sestavě. Do brány se postavil Dan Sucharski a předvedl spolehlivý výkon a nakonec zaslouženě vychytal nulu. Martin Gerla nastoupil jako předstoper a až na pár nepřesností si vedl také dobře. Oba velmi dobře zapadli do mužského týmu. V prvním poločase byla hra dost vyrovnaná a žádná ze stran nedokázala využít ani jednu šanci.

V druhém poločase se miska vah začala postupně překlápět na stranu domácích. Po jednom ze závarů před hostující brankou doklepl míč do sítě nejzkušenější hráč Aleš Vejtasa. O pár minut později po akci Vlasti Coufalíka zprava přesně vystřelil Dominik Bleša a bylo to 2:0. Na další gól čekali diváci  dalších pět minut, ale stál za to. Hynek Večerka rozehrával zprava standartku snad ze 40 metrů jeho křížný centr skončil od tyče až v bráně překvapeného golmana. V závěru utkání to byl pak opět Hynek Večerka, který prostřelil brankáře a upravil na konečných, zasloužených 4:0. Vítězství bylo až nečekaně jednoznačné. Uvidíme jak na tento výkon naši borci navážou dalších zápasem za 14 dní v Roštíně.

Napsat komentář