Dorostenci sehráli poslední přípravu

FC AJAX Bezměrov: Sokol Křenovice 0:1 (0:0)

sestava: Daniel Sucharski-Michal Kroupa, Martin Gerla,Marek Hrabal, Radek Hašpica-Martin Málek,  Marek Vilímek, David Opluštil,- Tomáš Křeháček, Tomáš Švrčina,Patrik Daněk

Patrik Houra,

V pátek 1.dubna jsme nastoupili v posledním přípravném zápase proti Křenovicím. Konečně se sešla odpovídající sestava a mohli jsme nastoupit v plném počtu. V prvním poločase jsme měli řadu pološancí, ovšem koncovka byla chabá. Akce končili většinou blokovanými střelami a tak jsme zahrávali celkem 5 rohových kopů. Bohužel jsme z nich nic nezískali. Jedině snad hlavička Martina Gerly byla trochu nebezpečná. Střela Patrika Daňka letěla jako vždy pánu bohu do oken.  Soupeř hrál jen na rychlé protiútoky, z kterých byl ale více nebezpečný než my.

V druhé půli jsme vystřídali posty a zejména hra ve středu pole nám hodně skřípala. Naplno se projevily technické nedokonalosti našich hráčů. Hra byla hodně nervózní po potyčce hned tří hráčů. Opět jsme se nedostali k pořádnému zakončení.  Hosté naopak z rychlého protiútoku udeřili, když nejprve míč skončil na tyči, ale naši obránci nechali útočníka dorazit ještě míč do prázdné branky. V závěru jsme hrozili hlavně útoky po levé straně. Bohužel ani šance Davida ani Michala neskončili v bráně. Zápas jsme sice prohráli, ale opět bylo vidět určité zlepšení. Bohužel celkový dojem kazí neuvěřitelné množství individuálních chyb. Některé by se dali připsat hroznému terénu, ale na některých hráčích je vidět malá rozehranost a nedostatek tréninkových jednotek.

Napsat komentář