Starším žákům vrcholí příprava na sezonu

FC AJAX Bezměrov: Sokol Křenovice U15   4:1 (2:0)

branky: David Opluštil 2, Marek Vilímek, Patrik Daněk 

sestava: Dominik Skácel- Marek Vilímek, Zdeňka Jordová- Radek Hašpica, Pavel Opluštil, Kristýna Zachová- Aleš Vejtasa, David Opluštil

Patrik Daněk

Kvůli nemocem nám chybělo celkem šest hráčů z původní nominace. Aspoň jsme mohli hrát v plném počtu hráčů a dokonce jsme měli i jednoho náhradníka. Samozřejmě to bylo díky posilám s mladších žáků. Obětavě nastoupil také Radek Hašpica, který nedohrál včerejší zápas dorostu.  Hned v úvodu jsme soupeře zmáčkli a po samostatné akci střelou k tyči po zemi otevřel skore David. Soupeře jsme k moc střelám na naši branku nepouštěli. Ale i ani my jsme nemohli trefit branku. Až střelou s velké dálky po chybě brankáře zvýšil na 2:0 Marek. Tři obrovské šance opět zahodil Patrik Daněk a ani Aleš či David už do poločasu gól nevstřelili. V obraně podala výborný výkon Zdena a Marek také nebyl do počtu. Celkově nám však souhra vázla. Bylo vidět že je začátek sezony.

Druhá půle začala naší rozehrávkou, dlouhý nákopem , ztrátou míče a rychlým protiútokem po kterém hosté snížili na 2:1. To soupeře povzbudilo a začal si vytvářet mírnou převahu. Stačila však jedna pěkná akce po které pěkně skorovala Kristýna a i když gól nebyl uznán pro ofsajd, tak od té chvíle jsme měli hru pod kontrolou. Po několika neproměněných šancích se konečně z voleje prudkou ránou k tyči trefil Patrik a prakticky rozhodl o našem vítězství. čtvrtý gól byl je vyústěním naší převahy, když po akci zprava Radka s Patrikem skoroval  podruhé v zápase David. Hosté v závěru měli ještě šanci zkorigovat výsledek, ale vyznamenal se Dominik v bráně.

Nedá se říct, že to byl bezchybný výkon, ale přece jen bylo vidět, že jsme někde jinde než soupeř. Dost jsme si hru komplikovali, ale pochválit za individuální výkony lze skoro všechny. Šancí jsme opět měli na 10 gólů, ale proměňování je naše velká slabina.

Ve čtvrtek nás čeká poslední příprava ve Zlobicích a v sobotu už první mistrák s Lutopecnama.

 

Napsat komentář