Dorostenci pokračovali v přípravě

FC AJAX BEZMĚROV: TJ LUTOPECNY/MĚRŮTKY 0:6 (0:4)

sestava: Martin Kunčar- Radek Hašpica, Tomáš Švrčina, Martin Gerla, Jakub Daněk- David Opluštil, Pavel Opluštil- Žigmund, Daniel Sucharski, Tomáš Křeháček

Na předposlední přípravný zápas se sešlo 7 dorostenců a jeden mladší žák. Po cestě na zápas jsme ještě sehnali dva místní borce a tak nás bylo stejně jako minulý týden – deset. To hosté přijeli z pěti náhradníky. Někteří naši hráči se omluvili pro zranění či nemoc. S tím nic neuděláme. Horší je když se někdo omluví, kvůli tomu, že má něco jiného. A nejhorší je samozřejmě to, že někdo neomluví vůbec. A protože to není poprvé tak nezbývá než to, že nebudeme měřit stejným metrem.

Po úvodním hlavolamu jak vůbec postavit sestavu jsme nastoupili s odhodláním bojovat a uhrát slušný výsledek. Bohužel hned na začátku jsme inkasovali gól i kdy pomezní signalizoval faul hostujícího hráče,ale hlavní si toho nevšiml. V přípravě se nemá cenu hádat, ale nebylo to dobré znamení. Někteří naši hráči se hledali, protože hráli buď na jiném místě sestavy než jsou zvyklý, nebo nechodili na tréninky a neměli představu jakým systémem hrajem. To ovlivnilo hru do té míry, že jsme se museli spíše bránit. Několikrát jsme se dostali do solidní šance ohrozit branku, ale střela nebyla prakticky žádná. Druhý gól jsme dostali po zbytečné ztrátě míče. Třetí gól byl po nepovedeném odkopu od naší brány a čtvrtý po nepokrytém autu. Jinak sice měli hosté převahu, ale naše oslabená sestava bojovala seč mohla. Poté co se nám zranil Radek Hašpica, tak soupeř jednoho hráče půjčil, ale nebyla to plnohodnotná náhrada, a tak se naše útočné snažení velmi omezilo.

V druhém poločase jsme přestáli úvodní tlak a střelecké šance hostů. Postupně jsme hru uzpůsobili počtu našich hráčů.Vyráželi jsme jen do rychlých protiútoků, kde se srdnatě bil  Dan Sucharski. Po jeho akci také přišla jediná střela na branku v podání Davida Opluštila. Rozchytal se nám také brankář, který pohodlně zneškodnil několik střel soupeře. Pátý gól jsme inkasovali po špatně zahraném ofsajd systému deset minut před koncem a šestý v poslední sekundě zápasu ze stejného důvodu. Musím všechny přítomné hráče pochválit za velkou bojovnost a snahu.

Poslední přípravný zápas sehrajeme v pátek 1.dubna v 16.30 v Bezměrově místo tréninku.

 

 

Napsat komentář