Turnaj v Kroměříži

V neděli 20.3. se naši mladší žáci zúčastnili turnaje na Hanácké Slávii v Kroměříži.

Hráli: Matěj Polášek, Jordová Zdeňka, Dostálová Tereza, Baštincová Hana, Vejteasa Aleš, Opuštil Pavel, Vejtasa Aleš, Doležel Jakub, Šimůnková Tereza, Novák Marián, Boserle Dan

Bezměrov – Lutopecny 0:0

Do prvního zápasu jsme nastupovali jako mírní favoriti a za celý zápas jsme pustili soupeře jen ke dvěma střelám na bránu. Zejména díky skvělým běžeckým schopnostem Zdeny, která každého útočníka doběhla a zneškodnila. To co se dařilo v obraně bohužel nešlo v útoku. 100x opakovaná teorie střílejte po zemi  k tyči se zdá být k ničemu, když ani nejzkušenější hráčka sama před brankářem kopne 2 x po sobě doprostřed brány a přímo do rukou. Sympaticky vystřelil nejmladší hráč Marian Novák ale jen tak tak gól nedal. Rozešli jsem se tedy smírně 0:0 což vzhledem k předvedenému výkonu a držení míče lze brát jako ztráta.

 

HS Kroměříž – Bezměrov 3:0

Do dalšího  zápasu jsme vkročili s tím že prohrajeme a tak se také stalo.

 

Prusinovice – Bezměrov 0:1

Na soupeře jsem vletěli počátečním tlakem a když se Pavel Opluštil dostal pomocí narážeček až k bráně a byl sražen, byl nařízen pokutový, kop který jsme proměnili. Byla to naše jediná branka za celý turnaj a pomohl nám nejchudšímu vítězství na turnaji. Trpěli jsme pomalými přesuny k bráně hostí a slabou finální přihrávkou nebo střelou. Hosté procházeli naší zálohou podstatně snadněji a rychleji a vše musela hasit naše obranná dvojce společně s brankářem.

Chvalčov – Bezměrov 0:0

Tabulka byla díky častým remízám vyrovnaná a před posledním kolem měly 3 týmy z 5ti stejný počet bodů. Pokud bychom vyhráli obsadili bychom 2. místo a při prohře bychom mohli být i poslední. Obraz hry byl podobný jako v předchozím zápase. Vyhrát mohl kdokoliv nicméně nikdo neměl to štěstí vstřelit gól.

Po odehrání základní části jsme s 5ti body obsadili 3tí příčku se skórem 1:3 kdy se před nás dostaly Lutopecny s lepším poměrem branek 1:2. Hráli jsme tedy s 3tím týmem ze sousední tabulky.

Zdounky – Bezměrov 3:0

Zápas o 5  místo se odehrával ve vyrovnaném tempu ale po zranění Zdeny Jordové jsme dostali 2 rychlé góly a nebylo v našich silách zápas vyrovnat. Sama stála před brankářem Tereza Šimůnková ale asi se zalekla situace a vystřelil po zemi těsně vedle.

Byť jsme nevstřelili ani jeden gól ze hry tak jsme skončili na hezkém 6. místě a s nejmladším mužstvem odehráli vyrovnané partie. Je nasnadě, že v současné době s převahou starší přípravky v našem mužstvu budeme získávat lepší a lepší výsledky odchodem vysokých starších hráčů našich soupeřů.

 

 

 

 

 

Napsat komentář