U13 Vítězství na penalty ze Šumicemi

FC AJAX Bezměrov A: TJ Šumice 7:7 (3:3) PK 5:4

branky: 1:2 Tadeáš Petricius 8 min, 2:2 Filip Ondráček 15 min, 3:3 Adam Vejtasa 23 min, 4:4 Filip Ondráček 37 min, 5:4 Tomáš Kubín 41 min, 6:7 Filip Ondráček 53 min, 7:7 Tomáš Kubín 57 min

Sestava: Matyáš Kobliha – Tomáš Kubín, Alena Zemánková- David Sklenář, Filip Ondráček, Jiří Krupař – Tadeáš Petricius, Klára Pavelková

Adam Vejtasa, Markéta Miklová, Martin Böserle, Sebastián Večerka, Jakub Svačina, Lukáš Takáč

V napínavém  souboji se diváci nenudili. Když v 8 minutě vstřelil náš první gól Tadeáš Petricius, tak už snižoval na 1:2. O pět minut později vyrovnával Filip Ondráček na 2:2. Ale hosté šli opět do vedení. Do poločasu však vyrovnal Adam Vejtasa.

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Brzy však vyrovnal na 4:4 opět Filip Ondráček. A poprvé nás dostal do vedení Tomáš Kubín. Naše radost ovšem netrvala dlouho a hosté třemi góly otočili vývoj utkání opět na svou stranu. Závěr utkání ovšem patřil nám. Nejprve svůj hatrick dokončil Filip Ondráček a tři minuty před koncem srovnal svým druhým gólem Tomáš Kubín.

O vítězi tak rozhodovaly pokutové kopy. A zde jsme byly úspěšnější v poměru 5:4 a tak v dramatickém utkání posbírali dva body.