Muži zklamali proti Zářičí

FC AJAX Bezměrov: SK Haná Zářičí 1:3 (0:2)

Branka: 1:2 Patrik Houra 47 min

Sestava: Roman Hadraba – Lukáš Poledňák (46. Jakub Komárek), Radim Adamov, Dominik Bleša, Aleš Vejtasa – Jakub Ulehla- Miroslav Pecho (46. Patrik Houra), Jan Hrabal, Jiří Sýkora (85. Matěj Dočkal), David Opluštil (88. Martin Hazinedar)- Štěpán Španiel (46. Adam Vožda)

K utkání jsme nastoupili s vírou v první domácí vítězství. Úvod zápasu patřil nám, ale do žádné  šance jsme se nedostali. Ve 13 minutě jsme poprvé inkasovali po rohovém kopu. Ve 20 minutě už jsme prohrávali 0:2, když Dominik Bleša fauloval ve vápně a z pokutového kopu jsme inkasovali podruhé. I přes veškerou snahu nás brzdila především nepřesnost v přihrávkách. Za celý poločas jsme netrefili soupeřovu branku.

Do druhého poločasu jsme udělali tři změny. A vypadalo to velmi nadějně. Hned ve 47. minutě srovnal Patrik Houra. Náš tlak gradoval, když z náhodného odkopu netrefil míč na půlce Dominik a hosté z rychlé brejku navýšili opět na dvoubrankový rozdíl. Přes to se naši hráči pustili do velkého tlaku a vypracovali si i několik šancí. Ale bohužel svou zbrklostí, nebo nepřesností se připravili o gólový úspěch. Hosté se stáhli před svou šestnáctku a vyráželi jen ojediněle do protiútoku. Do konce zápasu se nám tlak nepodařilo využít a tak jsme i přes zlepšení ve druhé půli  odevzdali všechny body soupeři. V tabulce jsme klesli na 11. příčku.