Muži prohráli na Dřínově

Sokol Dřínov : FC AJAX Bezměrov  2:0 (1:0) 

Sestava:

Petr Lysák – Jakub Ulehla, Radim Adamov, Dominik Bleša, Luděk Karásek ( 78. Duhan Hazinedar)- Miroslav Pecho (67. Matěj Dočkal), Jan Hrabal, Jiří Sýkora, David Opluštil- Štěpán Španiel (46, Michal Kroupa), Adam Vožda

Ve druhém zápase jsme zajížděli na horkou půdu na Dřínov, kde se nám pravidelně nedaří. Do zápasu jsme nastoupili s pozměněnou taktikou a o od úvodní minuty jsme domácí přehrávali. V sedmé minutě se domácí dostali poprvé před naši bránu a po nedůrazu naší obrany se dostali do jediné šance v prvním poločase a ujali se vedení 1:0. Postupně jsme ještě v tlaku přidali. Do šancí se dostával Adam Vožda. Pěknou střelou levou nohou se předvedl Mirek Pecho. Ale z našeho tlaku se nám nepodařilo ani vyrovnat.

Do druhé půlky jsme vystřídali do útoku Michala Kroupu. A ten hned na úvod předvedl pěkný únik po levém křídle. Bohužel místo přihrávky na volného spoluhráče zvolil střelu z úhlu. Následovali další šance a střely. Nádherně z dálky z voleje vystřelil Kuba Ulehla. Ale i tuto střelu vyrazil brankář domácích nad branku.  Náš tlak pak otupil ostrý zákrok domácího stopera a následná strkanice, po které se asi pět minut nahrálo. Vypadli jsme z tempa a našich šancí ubylo. Deset minut před koncem jsme navíc inkasovali z rychlého protiútoku. Ani hra vabank na tři útočníky nám už nepomohlo. Historie se tak opakovala a my si s Dřínova neodvážíme ani bod.