Ženy prohrály v domácí premiéře

FC AJAX Bezměrov: TJ Spartak Valašské Klobouky  1:3 (1:1)

branka: 15. Lucie Hájková 1:0

Sestava: Michaela Krejčí – Viola Houšková, Martina Trávníčková, Aneta Strašáková, Soňa Bílková- Marcela Foltýnová, Monika Dočkalová, Eva Kristýnová, Lucie Hájková, Iveta Červíková – Petra Pechová

Veronika Kolaříková, Zdeňka Jordová, Anna Večerková, Zdeňka Jordová, Kristýna Vypušťáková

V domácí divizní premiéře nastoupily naše děvčata proti silnému celku z Valašských Klobouků. Přes čtyři změny v sestavě jsme měli tentokrát plnou lavičku. Do soupeře jsme se zakously a v 15. minutě jsme se dostaly do vedení po střele Lucky Hájkové.  Výborně jsme kombinovaly a hostující hráčky jsme do ničeho nepouštěly. Bohužel jsme nedokázaly využít své šance a tak nás soupeře na konci poločasu potrestal vyrovnáním na 1:1.

Ve druhém poločase pokračovala naše snaha o vstřelení vítězné branky. Několikrát jsme mohly zápas rozhodnout, ale nakonec to byly hostující hráčky, které z rychlého protiútoku skórovaly. Dokonce zbývalo deset  minut, ale naše hráčky už nenašly sílu výsledek zvrátit. Hřebíček do rakvičky pak byl třetí gól hostí, který nám vzal všechny naděje. Přesto podaly naše holky výborný výkon a spokojení diváci jistě přijdou zas podívat na jimi předváděnou hru. V tabulce jsme zůstaly posledním týmem bez bodu. Takže vše si budeme chtít vylepšit na půdě vedoucích Holešovských holek.