Ženy dostaly nářez od Holek

FC AJAX Bezměrov: Holešovské holky 0:13 (0:5)

Sestava: Michaela Krejčí- Viola Hloušková, Lucie Pitnerová, Soňa Bílková, Marcela Foltýnová- Kristýna Vypušťáková- Alice Stavinohová, Eva Kristýnová, Anna Večerková, Adéla Pitnerová- Monika Dočkalová

Petra Pechová, Zdeňka Jordová

Zápas prvního z posledním se odehrál na holešovské střelnici, A že se střílelo ostrými dokládá celkové skóre zápasu. My jsme do něj vstoupili ustrašeně a vlastními chybami jsme se dostávaly pod tlak, Do 10 minuty jsme dokázaly udržet čisté konto. Stačila jedna nepozornost při rohu a byl z toho první gól  v naší síti. Druhý gól byl naprosto zbytečný, když míč vypadl Míše z rukou a útočnice domácích dorazila míč do sítě. Třetí gól byl z penalty po naší špatné rozehrávce od branky, kdy jsme vynuceně faulovaly hráčku před prázdnou brankou. No další průběh už byl jen hra na kočku a na myš. Pokud měly domácí v první poločase vychýlenou mušku a daly nám jen pět gólů, tak si to vynahradily v půli druhé. Hned v první minutě se nedomluvila naše stoperská dvojice a bylo z toho gólové potrestání. Pak už byly naše děvčata naprosto demoralizované a zápas se jen dohrával z povinnosti. Góly přicházeli jak na běžícím pásu, My jsme se za celý zápas nedostaly ke střele na branku. V pokutovém území jsme byly jednou.

Převaha byla jednoznačná ve všech směrech. Zápas nám ukázal, že musíme být nohama na zemi a pomalu se zlepšovat. Zatím na nic jiného nemáme.