Muži opět neuspěli na Dřínově

TJ Sokol Dřínov : FC AJAX Bezměrov 4:2 (3:0)

branky: 64. Daniel Židlík 3:1, 82. Tomáš Zavřel 4:2 PK.

Sestava: Dalibor Pelikán – Vít Bleša, Jakub Ulehla, Drahomír Pavelka – Dominik Bleša (46. Aleš Vejtasa), Radim Adamov, Miroslav Pecho (50. Tomáš Zavřel), Luděk Karásek, David Opluštil( 30, Daniel Židlík),- Michal Večerka, Jiří Sýkora

Neoblíbený soupeř na nejméně oblíbeném hřišti nás čekal tuto neděli. Už si nikdo nepamatuje kdy jsme na Dřínově naposledy vyhráli. I tentokrát měl zápas podobný průběh. My většinu času na míči, domácí dobře brání a vyrážejí k rychlým protiútokům. A tak už v 8 minutě šli domácí do vedení. Náš tlak byl bez větších šancí. Po půlhodině hry domácí zranili Davida Opluštila, který musel střídat. Hororová pak byla poslední pětiminutovka, která v podstatě rozhodla zápas. V ní jme inkasovali dva góly a domácí tak vyhráli první poločas 3:0.

V druhém poločase jsme opět měli víc ze hry ale na snížení jsme se hodně nadřeli. Úspěšným střelcem byl Dan Židlík. Naše nadechnutí trvalo jen chvíli. Domácí vstřelili čtvrtý gól a bylo po zápase. V závěru ještě domácí zranili v obličeji Michal Večerku. Za to byl nařízen pokutový kop, který proměnil střídající Tomáš Zavřel. To už ale byla jen kosmetická úprava výsledku.

Opět jsme tedy vyhořeli a v tabulce rázem klesli o několik příček až na 7. místo.