Muži poprvé doma vyhráli

FC AJAX Bezměrov: TJ Bivoj Bařice 4:2 (2:1)

Branky: 8. Michal Večerka 1:0, 23. Roman Hadraba 2:0, 57. Michal Večerka 3:1, 76. Tomáš Zavřel PK 4:2

Sestava: Dalibor Pelikán – Radim Adamov, Jakub Ulehla, Dominik Bleša- Roman Hadraba,Drahomír Pavelka- Patrik Houra (46.Daniel Židlík), Vít Bleša, David Opluštil (66.Jakub Komárek)- Michal Večerka (73. Lukáš Poledňák), Miroslav Pecho (57.Miroslav Pecho)

Ve třetím domácím zápase jsme nemohli chtít nic jiného než vítězství. Konečně! I soupeř byl přijatelný, i když  docela posiloval. Úvod nám tentokrát vyšel a brankou Michala Večerky, jsme šli poprvé v této sezóně na domácím hřišti do vedení. Postupně jsme si vypracovali územní převahu a po brance Romana Hadraby to vypadalo na pohodový zápas. To by jsme ovšem nebyli my, aby jsme si situaci nezkomplikovali. Před koncem poločasu jsme odkopávali míč z našeho pokutového území tak nešťastně, že jsme trefili útočníka hostí a od něj se odrazil míč do sítě. Místo navýšení našeho náskoku jsme šli do šaten z hubeným výsledkem.

Ve druhém poločase pokračovala naše převaha a na štěstí byla zúročena druhou brankou ženicha Michala Večerky. Další naše šance nebyly využity. A tak z ojedinělé akce hosté podruhé snížili na jednobrankový rozdíl. Obraz hry se ale nezměnil a bylo otázkou času, kdy se opět prosadíme. Nakonec po akci Víti Bleši přišel na něj faul v pokutovém území a jasná penalta. K té se postavil střídající Kraken a bezpečně proměnil. Konec zápasu už se jen dohrával bez nějakým velkých šancích na obou stranách. Konečně jsme tedy zvítězili v domácím zápase.