Muži jasně přehráli Kyselovice

TJ Kyselovice: FC AJAX Bezměrov 0:7 (0:2)

branky: 7. Miroslav Pecho 0:1, 37. Dominik Bleša 0:2, 51. Miroslav Pecho 0:3, 58. Luděk Karásek 0:4, 83. Tomáš Zavřel 0:5, 85. Patrik Houra 0:6, 87. Tomáš Zavřel 0:7

Sestava: Dalibor Pelikán – Drahomír Pavelka (46. Jakub Komárek), Jakub Ulehla, Luděk Karásek- Patrik Houra, Vít Bleša, Roman Hadraba, Dominik Bleša, Radim Adamov (46. David Opluštil)- Miroslav Pecho, Michal Večerka ( 70. Tomáš Zavřel)

Po blamáži v posledním domácím zápase s Troubkami si jeli naši muži spravit chuť do Kyselovic. A to se vcelku povedlo. Od prvních minut jsme měli převahu. První gól nám však daroval brankář domácích, když nastřelil Mirka Pecha a bylo to v 7. minutě 0:1. Další naše šance však zůstaly nevyužity. Vedle šly střely Mirka Pecha, Michala Večerky i Radima Adamova. Ani  několika rohů se nám nepodařilo nic získat. Až opět po chybě z odkopu brankáře vstřelil druhý gól Dominik Bleša. Do šaten jsme šli nakonec s dvoubrankovým vedením , i když domácí měli také šance na snížení. Druhý poločas už byl jednoznačnou záležitostí našich hráčů, Jasně ovládli střed pole a podnikali drtivé útoky po obou dvou stranách pole. Již za pět minut našel střídající Kuba Komárek Mirka Pecha, který pěknou technickou střelou nedal brankáři šanci. Po tomto gólu se strhla lavina šancí. Spousta jich zůstala nevyužita. Až svým důrazem prostřelil brankáře Luděk Karásek. Náš tlak pak vrcholil v závěrečné desetiminutovce. Nejprve našel pěknou přihrávkou David Opluštil Krakena, který  pohodlně skóroval na zadní tyči. Vzápětí Víťa Bleša našel křížnou přihrávkou rozběhnutého Patrika Houru, který skóroval střelou na zadní tyč. Poslední gól si opět zopakovala dvojice střídajících hráčů, když David opět našel Tomáše Zavřela a ustanovili tak výsledek na konečných 7:0. Pohodové vítězství s posledním celkem tabulky. Uvidíme jak budou naši hráči hrát s týmy s horní části tabulky.

Na obrázku může být: 3 lidé, sportující lidé a venkuNa obrázku může být: 3 lidé, sportující lidé, dítě, venku a příroda