U19: Výhra na penalty s Jarošovem

FC AJAX Bezměrov: TJ Jarošov 4:4(0:2) PK. (4:1)

Branky: 53. min Patrik Daněk 1:3, 76. min David Opluštil 2:4, 78. min David Opluštil 3:4, 89. min Adam Vožda 4:4

Sestava: Matěj Polášek – Matěj Strašák, Patrik Daněk, Michal Kroupa- Jakub Komárek, Matyáš Španiel, Lukáš Poledňák,Patrik Houra, Lukáš Žigmund – Adam Vožda, David Opluštil,

Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa, Štěpán Španiel,

Na hody přivítali naši dorostenci družstvo z Jarošova.  Úvod nám opět nevyšel, když jsme sis nechali dát dva jednoduché góly z  rychlých protiútoků.  Přesto se dá objektivně říct, že jsme měli  převahu. Několik gólových šancí jsme neproměnili a navíc nám rozhodčí upřel dva pokutové kopy.

Do druhé poloviny jsme chtěli vstoupit lépe, ale hned na úvod jsme opět inkasovali. Z našeho tlaku nakonec přece jen po dorážce skóroval Patrik Daněk na 1:3. Vzápětí ovšem hosté počtvrté utekli a bylo to 1:4. Chvíli jsme se hledali, ale pak se tlak stupňoval. Po několika šancích a závarech, se nakonec prosadil David Opluštil. Ten samý hráč o dvě minuty později snížil už na 3:4. Už se hrálo jen na jednu branku. Hosté přesto s dalšího protiútoku trefili tyč. My jsme  trefili dvakrát břevno a jednou Davidovu střelu vykopávali hosté z brankové čáry. Dvě minuty před konce se vyrovnal Adam Vožda a to nemuselo být všechno. V poslední minutě se ocitl sám v jasné tutovce Patrik Daněk, ale šanci zazdil. Následovali tak pokutové kopy. Jako první šel Patrik Houra a proměnil. Hosté minuli a bylo to 1:0. Jako druhý proměnil David Opluštil a hosté opět nedali, Vedli jsme 2:0. Třetí v pořadí šel Lukáš Poledňák a proměnil také. Hosté snížili na 3:1. Ale rozhodující penaltu proměnil Lukáš Žigmund a tak jsme získali důležité body. V tabulce jsme přesto klesli na poslední místo. V posledním kole, tak budeme muset zabojovat v Boršicích.