Muži vyhráli s Šelešovicemi

FC AJAX Bezměrov: Slavoj Šelešovice 2:1 (1:0)

branky: 44.min Tomáš Zavřel 1:0, 85.min Jiří Sýkora 2:1

Sestava:

Dalibor Pelikán – Vít Bleša, Jakub Ulehla, Dominik Bleša- Patrik Houra (75. Radim Adamov), Jiří Sýkora, Roman Hadraba (89. Drahomír Pavelka), Michal Večerka, Aleš Vejtasa- Zdeněk Galetka (63.Miroslav Pecho), Tomáš Zavřel

Tentokrát jsme v domácím zápase přivítali tým se spodku tabulky. Výrazně jsme pozměnili sestavu. Zápas však začal velmi vlažně. Naši hráči si zřejmě mysleli, že se soupeř porazí sám. Až po 20 minutách jsme se dostali ke střele na branku. Hosté byli bezzubí a ohrožovali naši branku jen sporadicky. Až v úplném závěru poločasu se nám povedlo rychle rozehrát a po centru zprava se k voleji dostal Tomáš Zavřel a prostřelil brankáře hostů.

Místo toho, aby nás tento gól  uklidnil, tak jsme v druhém poločase pokračovali ve vlažném výkonu. Hosté se zatáhli do obrany a jen odkopávali míče. Celý druhý poločas se prakticky odehrál na jejich polovině. Po ojedinělé akci se  hosté dostali ke standartce, kterou jsme sice odvrátili, ale opakovaný centr skončil po teči útočníka v naší bráně. Náš tlak byl pak zdrcující, ale obrana hostů v čele s brankářem si  s našemi akcemi poradila. Až 5 minut před koncem se po narážečce prosadit přízemní ranou Jiří Sýkora. Vysvobodil nás tak ze střelecké bídy.

V tabulce jsme tak udrželi třetí místo.