Muži: Vítězné tažení pokračuje

FC AJAX Bezměrov: TJ Lutopecny/Měrůtky 3:1 ( 1:0)

Branky:

23. min Michal Večerka 1:0, 51. min Luděk Karásek 2:0, 67. min Vít Bleša 3:0 PK.

Sestava: Martin Srbecký- Drahomír Pavelka ( 75. Patrik Houra),, Jakub Ulehla, Tomáš Zatloukal, Dominik Bleša- Luděk Karásek ( 89. Zdeněk Galetka), Vít Bleša  Jiří Sýkora (90. Miroslav Pecho), Aleš Vejtasa, Radim Adamov- Michal Večerka (71.Tomáš Zavřel)

Derby s největších se konalo tuto neděli na našem stadionu. Přijeli k nám sousedé z Lutopecen. Soupeř se jasně vyhříval v čele tabulky s deseti bodovým náskokem před našim týmem. Kromě logické motivace, nám ležel v žaludku podzimní zápas v Lutopecnách. Tam domácí v podivném závěru zvítězili v nastavení z přímého kopu. Úvod zápasu sice patřil hostům, ale ti se do vážnější příležitosti nedostali. Snad kromě střely z dálky a vyraženému míči, ke kterému se útočník hostů zachoval macešsky. Po úvodní patnáctiminutovce se pak naši hráči osmělili a z první vážnější situace jsme dokonce skórovali. Po pravém křídle  skončil v síti i s pomocí brankáře. Michal Večerka a jeho polostřela polocentr skončila v síti i s pomocí brankáře. Poté jsme převzali otěže zápasu my. Hosté již do konce poločasu zahrozili jen s přímého kopu, který pokryl Martin v bráně. Naše supršance zazdil Jirka Sýkora a tak poločas skončil 1:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili daleko lépe. Po naší standartce a zblokované střele zdí, se k pohodlné dorážce dostal Luděk Karásek a zvýšil na 2:0. Následovali další zahozené šance až přišel faul v pokutovém území a nařízená penalta. Tu z cela bezpečně proměnil Vít Bleša a  vedli jsme nad lídrem tabulky už 3:0. Zbývalo ještě 30 minut do konce a zanedlouho oživili hosté naděje střelou z přímého kopu. Martin tentokrát míč jen srazil do sítě.  a bylo to 3:1, Ovšem hostům už docházeli síly a na zvrat v utkání prostě neměli.  A tak po výborném taktickém výkonu jsme porazili první celek tabulky a trochu tak zamotali postupovou tajenku. V tabulce zůstáváme třetí, ale již jen o skóre za druhým Roštínem.