Muži v souboji o druhé místo v Roštíně

TJ Roštín: FC AJAX Bezměrov 2:2 (1:1) PK 3:4

branky: 40 min. Dominik Bleša 1:1 , 85.min Drahomír Pavelka 2:2

Sestava: Dalibor Pelikán – Vít Bleša, Jakub Ulehla ( 55. ČK), Dominik Bleša- Luděk Karásek (27. Jiří Sýkora), Aleš Vejtasa, Roman Hadraba,  Drahomír Pavelka.Tomáš Zatloukal, – Miroslav Pecho (88. Patrik Houra)Radim Adamov (65. Tomáš Zavřel)

V přímém souboji o druhé místo se utkali naši muži v Roštíně. V případě vítězství by se dostali před svého dnešního soupeře. Zápas se hrál velmi tvrdě  až nevybíravě a nezačal pro nás šťastně. Už v 9. minutě se dostali domácí do vedení. Pak se hlavou srazil Luděk Karásek tak nešťastně, že musel být střídán.  Ještě že do poločasu se nám podařilo vyrovnat díky Dominiku Blešovi.

Druhý poločas opět nezačal dobře, když  se nechal hloupě vyloučit Kuba Ulehla. Domácí  využili přesilovku ke vstřelení vedoucí branky. V závěru utkání  byl nejprve vyloučen i jeden z domácích hráčů. Poté se nám podařilo vyrovnat střelou Drahoše Pavelky. A tak následovali pokutové kopy. V nichž jsme byli úspěšnější, když rozhodující penaltu proměnil Aleš Vejtasa. Zápas jsme tedy vyhráli na penalty, ale ani to nám nestačilo k přeskočení soupeře. V  tabulce tak zůstáváme na třetím místě.

Na obrázku může být: 2 lidé, sportující lidé, tráva, venku a příroda

Na obrázku může být: 1 osoba, sportující, tráva, strom, venku a příroda