U19: Marný boj v Újezdci

TJ Újezdec-Těšov: FC AJAX Bezměrov 13:1 (4:0)

Branka: 90.min Patrik Daněk 13:1

Sestava:

Ondřej Loučka- Patrik Strážnický, Patrik Houra, Patrik Daněk, Michal Kroupa- Matyáš Španiel- Adam Vožda, Jakub Daněk, Aleš Vejtasa, Matěj Doležel- Štěpán Španiel

Ve velmi oslabené sestavě jsme přijeli do Újezdce. Do Újezdce u Luhačovic. Protože jsme původně jeli do jiných Újezdců, tak jsme dorazili těsně před začátkem zápasu. Se čtyřmi žáky a bez náhradníků. Od první minuty nás domácí zatlačili na naši půlku a jen svou neschopností vstřelili první gól až ve 13. minutě. Několik skvělých zákroků předvedl Ondra Loučka v bráně. Ale soupeř pomalu zvyšoval náskok. až na 3:0.  V tu dobu jsme předvedli dvě pěkné akce, kde Adam Vožda přihrával na Štěpána Španiela. Ten však dvakrát selhal v úplném závěru jsme pak inkasovali po čtvrté.

Do druhé poloviny nastoupili domácí ještě s větší chutí. Několika góly v úvodu nás úplně zlomili a zápas byl jen otázkou výše skóre. To se zastavilo na číslu 13. V poslední minutě se prosadil hlavičkou z rohového kopu Patrik Daněk. V tabulce stále držíme předposlední místo.