U15: Domácí porážka s Bystřicí

FC AJAX Bezměrov: TJ Bystřice pod Hostýnem 1:3 (1:1)

Branka : 19.min Michal Ševčík

Sestava: Ondřej Loučka – Zdeňka Jordová, Tereza Dostálová, Vojtěch Ferenz, Jakub Frýdl- Matyáš Morkus, Patrik Strážnický, Josef Jelínek, Kristýna Zachová, Michal Ševčík- Aleš Vejtasa

Pavel Opluštil, Drahomír Pavelka, Matěj Doležel

Starší žáci přivítali na své půdě hráče z Bystřice pod Hostýnem. Od první minuty se hrálo na polovině hostů, ale stačili jeden průnik v 7. minutě a hosté se dostali do vedení. Naši hráči vyrovnali po střele Michala Ševčíka v 19 minutě, Pak následovala tutovka Aleše Vejtasy, ale bohužel mimo branku. Těsně vedle skončila i další velká šance. A tak poločas skončil jen 1:1.

Začátek druhého poločasu začal tragicky, když naše rozehrávka z půlky šla na obránce, kteří přihráli hostům na druhý gól. Dlouho nám pak trvalo než jsme se z tohoto momentu otřepali. Pak opět následovali super šance Aleše a Kristýny. Bohužel ani jedna střela nešla do opuštěné branky. Hosté nás tak v závěru vyučili s efektivity, Ze tří střel na branku dali tři góly a vezou si domů tři body. Je to už druhý naprosto zbytečně prohraný zápas v řadě.