U19: Dorostenci prohráli v Nivnici

TJ Nivnice: FC AJAX Bezměrov 8:3 ( 5:0)

branky: 52. min Aleš Vejtasa 5:1, 55. min Patrik Daněk 5:2, 86. min Patrik Daněk 7:3

Sestava: Matěj Polášek – Matěj Strašák, Jakub Komárek, Vojtěch Ferenz, Michal Kroupa- Matyáš Španiel- Adam Vožda, Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa, Patrik Daněk- Štěpán Španiel

(Patrik Strážnický, Matěj Doležel)

V dalším kole jsme zajížděli na moderní stadion do Nivnice. Čekal nás mladý ale šikovný soupeř. Naše sestava bohužel nebyla opět kompletní. Ze základu nám chybělo hned pět hráčů. Počáteční nekoncentrovanost nás opět stála gól v první minutě. Pak na nás domácí vlítli a do deseti minut to bylo 3:0. Naši hráči předváděli jednoznačně nejhorší výkon ze všech zápasů. Jen neschopností domácích útočníků skončil poločas jen 5:0. Naše dvě velké šance zahodil nejprve Patrik Daněk a podruhé Aleš Vejtasa. Pokaždé nám hned domácí uštědřili lekci, když s následného protiútoky vstřelili branku.

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Nás před dvěma góly zachránil brankář a taky tyč. Pak však nacházeli naši hráči velké mezery v obraně domácích. První využil v 52. min utěšenou střelou od tyče Aleš Vejtasa. O tři minuty později šel sám na branku Patrik Daněk a tentokrát udělal kličku  i brankáři a do prázdné branky snížil na 5:2. Následovali další šance Michala Kroupy a Patrika Daňka, ale spíš se soutěžilo kdo kopne výš. Soupeře  to rychlé snížení trochu vyděsilo, ale hned se uklidnili, když vstřelili dva rychlé góly po dalších neuvěřitelných chybách v naší obraně. Následovala hra nahoru dolů. Další šance zahodili Adam Vožda a Patrik Daněk. Pět minut před koncem pak ukázkově naservíroval míč s křídla Michal Kroupa a Patrik Daněk rozvlnil síť hlavičkou do protipohybu brankáře. Škoda, že v poslední minutě jsme opět inkasovali a tak nevyhráli aspoň druhý poločas. Ten byl jednoznačně lepší ovšem ztrátu z první půlky už jsme pochopitelně nedohnali.