U19: Dorostenci zakončili sezónu prohrou v Mrlínku

TJ Mrlínek: FC AJAX Bezměrov 8:2 (4:2)

branky: 0:1 Jakub Komárek  14 min, 2:2 Patrik Daněk 25 min

Sestava: Matěj Polášek – Jakub Komárek, Tomáš Křeháček- Patrik Daněk, Matyáš Španiel, Michal Kroupa – Adam Vožda, Štěpán Španiel

David Beier, Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa

K poslednímu zápasu v okresním přeboru jsme zajížděli do nepopulárního Mrlínku. V sestavě nám z různých důvodů chybělo deset hráčů a tak  nám museli vypomoci starší žáci. Ti měli po svém domácím zápase a tak se nějaký velký zázrak od nich nečekal. Dá se říct , že jsme přežili úvodní nápor domácích a dokonce jsme to byli my, kdo jsme šli do vedení. Byl to Kuba Komárek, který si z obrany vyvezl míč a jeho tečovaná střela skončila v síti domácího brankáře.  Domácí vyrovnali o pět minut později. O dalších pět minut již byli ve vedení. Z protiútoku ovšem nejprve trefil tyč a vzápětí dorazil do sítě  Patrik Daněk a bylo srovnáno 2:2. Bohužel ihned po rozehrání jsme inkasovali potřetí. Do poločasu nám domácí přidali ještě čtvrtý zásah.

Do druhé půle jsme změnili rozestavení a posílili střed pole. Ovšem hned na úvod jsme inkasovali zcela zbytečný gól. Pak jsme dlouhé minuty předváděli pěkné kombinační akce. které však naráželi na konsolidovanou obranu domácích. Ti hrozili z rychlých protiútoků A nemilosrdně nás trestali za každou chybu. V závěru už jsme nechali hrát  náhradníky. Skóre se ustálilo na 8:2.  Před utkáním převzali domácí pohár za vítězství v Okresním přeboru. Jelikož se ale jejich tým nejspíš rozpadne, tak postupující do kraje jsme naopak my.