U15: Starší žáci postupují do kraje

FC AJAX Bezměrov: TJ LOUKOV 3:2 (1:2)

Branky: 1:0 Adam Vožda 13 min, 2:2 54. Aleš Vejtasa 54 min, 3:2 Adam Vožda 65.min

Sestava:

Matěj Polášek – Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa,-Jakub Komárek, Patrik Strážnický, Adam Vožda- Drahomír Pavelka, Josef Jelínek

Tereza Dostálová, Zdeňka Jordová – Matěj Doležel, Matyáš Španiel, Jakub Frýdl- Vojtěch Krupař, Kristýna Zachová

Před posledním zápasem předseda OFS Kroměříž pan Libor  Kopčil předal našemu týmu zlaté medaile a pohár pro vítěze Okresního přeboru. Po slavnostním aktu mohl začít zápas posledního kola. V našem táboře byly nachystány kompletní dvě sedmičky. Jaj se ukázalo v průběhu zápasu, tak nám to poněkud drhlo v souhře. Ale přesto jsme si vypracovali několik gólových šancí. Aleš Vejtasa trefil tyč. Až ve 13 minutě nás dostal do vedení Adam Vožda. Hosté ovšem potrestali náš mdlý výkon a do poločasu otočili zápas na 1:2.

Ve druhé půlce byla hra dlouho vyrovnaná. Ovšem v posledních dvaceti minutách soupeři došly síly. Navíc jsme snížili rotaci hráčů na deset a hned to bylo poznat. Vyrovnal  Aleš Vejtasa a hned vzápětí trefil další tyč. Další velké šance jsme neproměnili Až pět minut před koncem vstřelil vítězný gól Adam Vožda.

Závěr sezóny tak vyšel vítězně. Starší žáci zlatými medailemi z Okresního přeboru vybojovali největší úspěch bezměrovského fotbalu v jeho historii. Také jsme to po zápase patřičně oslavili.