U13: Mladší žáci porazili Žeranovice

FC AJAX Bezměrov: TJ Žeranovice 4:2 (3:1)

branky: 1:0 Filip Ondráček 9 min, 2:1 Aleš Vejtasa 25 min, 3:1 Aleš Vejtasa 29 min, 4:1 Aleš Vejtasa 59 min

Sestava: Dan Kobliha – Kristýna Zachová, Daniel Böserle- Vojtěch Krupař, Drahomír Pavelka, Tom Pascarella- Filip Ondráček, Aleš Vejtasa

Matyáš Kobliha, Matyáš Morkus

V předposledním kole naši mladší žáci přivítali silný celek z Žeranovic. Soupeř hrál velmi dobře a tak nám chvíli trvalo,  než jsme se dokázali prosadit. Po střele Aleše Vejtasy tečí skóroval Filip Ondráček. Hostům se brzy podařilo vyrovnat. Náš nápor v závěru první půle byl ale rozhodující. Dvěma brankami nás dostal do vedení Aleš Vejtasa. Do šaten jsme šli tak za stavu 3:1.

V druhém poločase to byl vyrovnaný souboj. S naší strany především boj o přežití. Zranili se nám dva hráči a tak jsme dohrávali na pokraji vyčerpání. Někteří přítomní hráči přitom nechtěli nastoupit a pomoct tak vyčerpaným spoluhráčům. V závěru pak svým třetím gólem zvýšil na 4:1 Aleš Vejtasa. V poslední minutě ještě hosté snížili na konečných 4:2. Tímto vítězstvím jsme tak udrželi naději na vítězství v celé soutěži. V tabulce jsme sice třetí, ale se stejným počtem bodů jako vedoucí Zlobice.