U15: Starší žáci vyhráli na Dřínově

Sokol Dřínov: FC AJAX Bezměrov 1:4 (0:2)

branky: 5. Kristýna Zachová 0:1,   27. Aleš Vejtasa 0:2, 47. Matyáš Španiel 0:3, 70. Kristýna Zachová 1:4

Sestava: Matěj Polášek – Pavel Opluštil, Jakub Komárek – Aleš Vejtasa, Josef Jelínek, Kristýna Zachová, Tereza Dostálová- Matyáš Španiel

Jakub Frýdl, Matěj Doležel, Patrik Strážnický

V dohrávce podzimního zápasu jsme nastoupili proti poslednímu Dřínovu na velmi těžkém terénu.  Už v první minutě přihrál  náš brankář přímo na kopačky soupeře, který však nepochopitelně selhal v koncovce.Naši hráči se však otřepali a dokázali si vybudovat výraznou převahu, kterou zúročila  Kristýna pěknou střelou k tyči. Další šance však byli nevyužity. Hra pomalu upadala a naší straně nebyla vidět snaha o navýšení skore. Mezitím předvedl několik kiksů náš brankář, ale na štěstí vše ještě zachránil. Ke konci poločasu se podařila pěkná křídelní akce po které na 2:0 zvýšil Aleš Vejtasa. Poločas jsme vyhráli jen o dva góly a výkon byl takový nijaký.

Do druhé poloviny jsme opět soupeře přitlačili k jejich bráně, ale šancí pomalu ubývalo. Až po další křídelní akci se tvrdou ránou prosadil Matyáš Španiel. Po tomto gólu jsme se s výsledkem uspokojili a naše hra šla rapidně dolů. Do té doby prakticky neškodní domácí po našich chybách v rozehrávce se několikrát dostali do vyložených šancí. Svou nemohoucností se však o tyto šance sami připravili, nebo zasáhl Matěj Polášek v bráně. Jediný  gól jsme soupeři nakonec darovali, když Pavel Opluštil vracel míč Matějovi do brány a tomu míč proklouzl pod nohou do brány. Až v poslední minutě zakončila brankově rychlý protiútok Kristýna Zachová a uzavřela tím gólový účet. Získali jsme tak povinné body, ale výkon přesvědčivý rozhodně nebyl.