Dorostenci výrazně vyhráli ve Zdounkách

TJ Zdounky: FC AJAX Bezměrov 2:7 (0:4)

Branky: 0:1 Adam Vožda 5 min, 0:2 Štěpán Španiel 9 min, 0:3 Michal Kroupa 23 min, 0:4 Jiří Sýkora 33 min, 0:5 Jiří Sýkora 45 min, 0:6 Adam Vožda 50 min, 0:7 Adam Vožda 57 min

Sestava: Patrik Daněk – Radim Knap, Pavel Holan, Pavel Skoupil- Lukáš Žigmund, Jiří Sýkora, Adam Vožda- Štěpán Španiel

Ondřej Heichel, Michal Kroupa, Patrik Houra

V sobotu odpoledne jsme zajížděli do Zdounek, kde jsme na podzim prohráli. Navíc jsme neměli k dispozici brankáře a tak do brány zamířil Patrik Daněk. Od úvodu, v krásném letním počasí, jsme měli značnou herní převahu i. Tu se nám podařilo zúročit díky Adamu Voždovi. Ten první gól dal střelou na bližší tyč a na druhý gól přihrál Štěpánovi před prázdnou branku. Pak jsme celou řadu šancí zahodili až se prosadil Michal Kroupa pomalou střelou po zemi. Pak se konečně trefil Jiří Sýkora a zápas byl plně pod kontrolou. Najednou však naši hráči začali spíše sólovat a  výsledkem byla ztráta míčů a šance domácích. Několikrát se musel vytáhnout Patrik v bráně. Nicméně poločasové skóre 4:0 zůstalo.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět dobře. Byl to Jirka, který zvýšil na 5:0. Výborně fungoval pravá strana po ose Radim Knap a Adam Vožda. Po jejich spolupráci padli také další dva góly. Druhý sv§j gól mohl přidat Štěpán Španiel a další velké šance zůstali nevyužity. Po našich dvou chybách a ztrátách míče jsme dovolili domácím  dvěma góly zkorigovat výsledek na 2:7. Tyto výpadky ve hře by nás mohli příště mrzet. Jinak kromě střelců branek ještě velmi dobře zahrál Michal Žigmund.

V tabulce jsme si udrželi první příčku, ale rozhodující zápasy s Mrlínkem nás ještě čekají.