Muži prohráli v 1.kole poháru OFS

FC AJAX Bezměrov: TJ Počenice  0:3 (0:2)

Sestava:

Martin Srbecký – Luděk Karásek (66. Marek Hrabal), Radim Adamov, Jakub Ulehla, Dominik Bleša – Aleš Vejtasa, Drahomír Pavelka (55. Petr Holý), Michal Večerka (80. Václav Piškula)– Patrik Daněk, Tomáš Zavřel (71. Martin Málek), Tomáš Křeháček

V premiéře na našem nově zrekonstruovaném hřišti jsme se utkali v 1.kole Poháru OFS s  Počenicemi. V letních měsících je vždy problém dát dohromady celý kádr. Nakonec jsme dali dohromady 15 hráčů. Premiéru mezi muži si odbyl střídající Martin Málek. Vstup do zápasu nám vcelku vyšel. Dá se dokonce říct, že jsme měli mírnou převahu. Do 20 minuty jsme mohli zápas rozhodnout. Nejprve se za obranu soupeře prosadil Patrik Daněk. Udělal kličku brankáři, avšak příliš do strany. Na jeho přihrávku před prázdnou branku si však nikdo nenaběhl. O pět minut později rozvlnil poprvé síť na novém hřišti Tomáš Zavřel, ale bylo to z těsného ofsajdu. Po naší standartce se do vyložené šance dostal Drahoš Pavelka. Nejprve hlavičkou, kterou vyrazil brankář hostí před sebe a následně dorážkou, která však šla jen do boční sítě.  Hosté se do té doby zmohli jen na pár rohových kopů. obraz hry se rázem změnil ve 30 minutě, kdy hosté jednoduše skorovali dalekonosnou střelou Ondřeje Novotného. Hosté se pak uklidnili a hráli to co potřebovali. Naopak gól nás velmi zaskočil a naše hra spadla do podprůměru. Ten samý hráč hostů další střelou zdálky rozvlnil pět minut před koncem poločasu síť podruhé.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili docela dobře. Hra byla hodně vyrovnaná, ale bez šancí. V průběhu poločasu jsme vystřídali další hráče. Dobře se předvedl Petr Holý. Ale stačila jedna chybná rozehrávka a hosté po rychlém protiútoku a tečované střele se  dostali už do tříbrankového vedení. Zápas se zdál být rozhodnut. Prohodili jsme ještě nějaké hráče z obrany do útoku a najednou jsme během posledních minut diktovali hru my. Postupně jsme zahodili několik superšancí. Nejprve hlavičkoval Petr Holý těsně nad branku po centru Aleše Vejtasy.  Vzápětí  neproměnil další šanci  Radim Adamov. O minutu později měl na kopačce jasný gól Tomáš Křeháček a o další minutu později přestřelil z malého vápna Petr Holý. Je taž neuvěřitelné co všechno jsme nedokázali proměnit. Konečný výsledek je tak pro nás až příliš krutý. Hosté , ale hráli zkušeně a zaslouženě postoupili.

 

 

Napsat komentář