U15 : Starší hráči podlehli Mrlínku

FC AJAX Bezměrov: TJ Mrlínek  2:7 (0:2)

branky: 49 min Aleš Vejtasa 1:4, 60 min Aleš Vejtasa 2:6

Sestava: Matěj Polášek – Zdeňka Jordová, Aleš Vejtasa- Jakub Komárek, Patrik Houra, Matěj Strašák- Matyáš Španiel, Kristýna Zachová

Pavel Opluštil, Patrik Strážnický, Tereza Dostálová, Terezie Šimůnková, Matěj Doležel

Dnes jsme proti vedoucímu týmu tabulky opět nastoupili na domácí půdě ve Zlobicích. Prvních deset  se hrál velmi vyrovnaný fotbal. Naši hráči dobře kombinovali. Šance však nepřicházeli ani na jedné straně. Až ve 13 minutě napřáhl hráč hostí z dobrých 25 metrů a ranou doprostřed branky dostal hosty do vedení, Náš brankář totiž před střelou uhnul směrem k zemi. Vyrovnaná hra pokračovala do konce poločasu. Hosté ještě přidali gól po zazmatkovaní Zdenky Jordové. Naši největší šanci měl pak Patrik Houra, který z jednoho z řady rohových kopů usměrnil míč pod břevno, ale brankář hostí se vyznamenal.

Do druhého poločasu se hosté pustili s vervou a zatlačili nás nás na naši půlku. Naši hráči dlouho odolávali až po deseti minutách , když už tlak nebyl tak veliký, zaváhal náš brankář, když ho přeskočil z dálky nakopnutý míč. Po tomto zbytečném gólu, už bylo vidět, že si hosté vítězství vzít nedají. Hrálo se nahoru dolu. Mezi další branky hostů se ještě dvakrát trefil skvěle hrající Aleš Vejtasa, který jako obránce stíhal i střílet góly. Hosté si tak zaslouženě odvezli tři body a potvrdili tak svou suverénní první příčku.

 

Napsat komentář