U15 Starší žáci sedmí v Bystřici

V sobotu 25. února se konal v Bystřici pod Hostýnem turnaj starších žáků. Mezi osmi týmy startovali i žáci AJAXu Bezměrov.

Turnaj se hrál systémem každý s každým, tempem 12 minut na zápas. FC AJAX Bezměrov reprezentovali tito hráči:

Terezie Šimůnková- Matěj Strašák, Patrik Houra, Jakub Komárek, Matyáš Španiel- Aleš Vejtasa, Zdeňka Jordová, Pavel Opluštil a Patrik Strážnický

FC AJAX Bezměrov: Kelč 0:1

V prvním zápase byli naši hráči opět zakřiknutí a vázla rozehrávka. Soupeřovu branku jsme prakticky neohrozili. Mohli jsme být rádi, že jsme neinkasovali více branek.

FC AJAX Bezměrov: FK Bystřice pod Hostýnem 0:4

S celkovým vítězem turnaje, jsme inkasovali hned na začátku zápasu. I přes naše šance jsme neskorovali a domácí nám nakonec nasázeli další tři branky.

FC AJAX Bezměrov: Rajnochovice 0:1

Tento zápas jsme neměli prohrát. Ale opět jsme nedokázali vstřelit gól a soupeř nám velmi šťastně jeden vstřelil. Zápas byl ale jinak velmi vyrovnaný.

FC AJAX Bezměrov: SK Rusava 2:0

branky: Patrik Houra, Pavel Opluštil

Soupeře jsme tentokrát jasně přehráli a vytvořili spoustu šancí. První gól nám rozhodčí neuznal. Až pak Patrik Houra hlavičkou překonal brankáře soupeře. Na poslední minuty nastoupil do útoku poprvé Aleš s Pavlem, který přidal pěknou střelou k tyči druhý gól.

FC AJAX Bezměrov: Opatovice 0:3

Z naší strany to byl opět pěkný zápas. Ale naši hráči se nedokázali vyrovnat s tvrdou hrou soupeře. Na vedoucí gól jsme bohužel nedokázali odpovědět. V závěru jsme pak dostali další dvě branky.

FC AJAX Bezměrov: TJ Zdounky 1:2

branka: Matyáš Španiel

Vyrovnaný zápas, který opět rozhodla naše střelecká nemohoucnost. Po druhém obdrženém gólu jsme měli již jen málo času na zvrat. Přesto se k nádhernému voleji přímo s autu dostal Matyáš a alespoň snížil na 1:2.

FC AJAX Bezměrov: Sokol Zlobice 1:1

branka: Patrik Houra

V posledním utkání jsme sice měli převahu, ale byl to soupeř, kterému se povedlo vstřelit vedoucí branku. S celé řady našich šancí dokázal pouze vyrovnat pěknou střelou Patrik Houra. Celkově jsme tak obsadili sedmé místo.

Napsat komentář