Druhý zápas na Zimním turnaji

FC AJAX BEZMĚROV: FK NĚMČICE NAD HANOU  „A“0:6 (0:3)

SESTAVA:

  1. poločas:

Michal Soukeník – Luděk Karásek, Aleš Vejtasa, Jindřich Holan, Dalibor Kyjovský – Dominik Bleša, Václav Piškula (3. Radim Adamov), Jiří Sýkora – Petr Holý (20. Ondřej Večerka (25, Vlastislav Coufalík)), Michal Večerka, David Opluštil

2. poločas:

Michal Soukeník – Luděk Karásek, Aleš Vejtasa, Jindřich Holan, Drahomír Pavelka- Petr Holý (70.Michal Večerka), Dominik Bleša, Jiří Sýkora- Radim Adamov, Michal Večerka (60. Ondřej Večerka(80. Petr Holý)), David Opluštil (75. Vlastislav Coufalík)

V dnešním zápase druhého kola Zimního turnaje v Chropyni, nás čekal další těžký soupeř. Bohužel pečlivě připravovaná sestava vzala za své, hned na začátku.  Těsně před zápasem se omluvil Kuba Ulehla pro nemoc.  A museli jsme improvizovat v obraně. Na stopera se přesunul Aleš. No hned při prvním souboji si podvrtnul kotník Vašek a musel střídat. První čtvrthodinu sice byli soupeři běhavější, ale do šancí jsme je nepouštěli. Stačil jeden rychlý protiútok a nedůslednost obrany a bylo to v 15 minutě 0:1. Herně vyspělejší soupeř nás sice výrazně nepřehrával, ale uštědřil nám lekci v rychlých protiútocích a z proměňování šancí. Z pěti šancí nám v první půli dali tři branky. Naši střelci selhali dvakrát mohl potrestat chybnou rozehrávku Michal Večerka,ale ani jednou brankáře nepřekonal. Neprosadil se ani individuální akcí Jirka Sýkora, když zakončil svůj průnik středem hřiště velmi nepřesnou střelou. A tak jsem až dost vysoko prohráli první poločas.

V druhém poločase nás soupeř více zatlačil do obrany. Přesto měl snížení na kopačce Radim, ale netrefil bránu. A tak zase po čtvrthodině nás soupeř potrestal s rychlého brejku. Vzápětí jsem inkasovali po páté a vypadalo to na debakl. Dalších patnáct minut jsme tahali za podstatně kratší konec, ale už inkasovali jen jednou.V poslední části hry jsme mohli ještě dvakrát dát aspoň čestný úspěch. Ale ani David, ani  Dominik se nedokázali prosadit. A tak jsme nakonec prohráli 0:6. Výkon sice nebyl tak špatný jak napovídá výsledek, ale prohra byla naprosto zasloužená.

Napsat komentář