U19 3.kolo: Prohra s Chvalčovem

FC AJAX Bezměrov: TJ Chvalčov 2:5 (2:2)

branky: 20. Tomáš Švrčina, 21. David Opluštil

sestava: Martin Kunčar- Marek Hrabal, Jindřich Holan – Radek Hašpica, David Opluštil, Tomáš Křeháček- Jiří Sýkora, Tomáš Švrčina

Matěj Strašák

Ve třetím zápase naši dorostenci nastoupili proti dosud poslednímu Chvalčovu. Soupeř to je pro nás nepříjemný. ZA poslední dva roky dvakrát vyhrál OP starších žáků a naši hráči s nimi měli velmi negativní bilanci. Ale soupeř je ve stejné situaci jako my vloni, kdy hrají poprvé za dorostence. Nám se kromě dvou zraněných hráčů, nedostavili další dva hráči na zápas bez omluvy. Sestava tak byla úplně jiná než jsme plánovali. Zápas začal vzájemným oťukávání. A pak to přišlo v 19 .minutě se hosté dostali do vedení 1:0. Ovšem už za dvě minuty jsme vedli my 2:1, když svou premiérovou branku nejprve vstřelil Tomáš Švrčina a hned vzápětí nás dostal do vedení David Opluštil.  Bohužel do konce poločasu dokázali hosté srovnat na 2:2.

Druhý poločas byl jako noční můra. Po vystřídání brankářů, jsme ztratili jistotu v bráně. A po chybách v obraně jsme třikrát inkasovali a zápas dohrávali bez organizace hry a s velkou frustrací. A tak jsme poprvé prohráli v normální hrací době. Doufám, že si hráči uvědomí, že se hraje zápas na dva poločasy a v dalším utkání v Mrlínku podají lepší výkony.

Napsat komentář