U15: Ve Zlobicích rekordní výhra

Sokol Zlobice: FC AJAX Bezměrov 1:9 (1:5)

branky: 6. min David Opluštil, 6. min Dominik Skácel, 27. min Patrik Daněk, 33. Patrik Daněk, 35. Michal Kroupa

47. Michal Kroupa, 49. Patrik Daněk, 62. David Opluštil, 67. Aleš Vejtasa

Sestava: Matěj Polášek- Matěj Strašák, Zdeňka Jordová- Radek Hašpica, David Opluštil, Michal Kroupa- Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa

Dominik Skácel, Patrik Daněk, Tereza Dostálová

Po sérii tří porážek jsme nastoupili na půdě beznadějně posledního celku tabulky. Soupeř sice začal snaživě, ale již v šesté minutě prostřelil brankáře David a hned vzápětí druhý gól přidal střídající Dominik. To nás uklidnilo, ale stačila jedna nedůslednost a domácí nás potrestali snížením na 1:2. Další naše šance jsme nedokázali dlouho proměnit. Až v  závěru poločasu jsme dvěma góly Patrika a jedním Michala upravili skore  na odpovídající úroveň.

Do druhého poločasu jsme chtěli opět vstoupit rázně, ale opak byl pravdou. Tempo hry bylo pomalé, uzpůsobené tempu soupeře. David sice soupeře udivoval kličkami, ale k nějakému cíli to nevedlo. Až v druhé části druhého poločasu, se na unaveného soupeře podařilo vyzrát. A bylo to rychlou kombinací po křídle, kterých ovšem bylo hodně málo. Po Radkově přihrávce zvyšoval Michal na 6:1. Za chvíli se trefil v zápase po třetí Patrik. Osmý gól pak přidal David po akci svého bratra Pavla.  Na rekordních 9:1 pak po zásluze navýšil Aleš, který tak stvrdil svůj dobrý výkon.

V posledních třech kolech nastoupíme proti lepším soupeřům, kteří prověří naši sílu více.

 

Napsat komentář