U13 mladší žáci neuspěli v derby z Lutopecnami

U13  FC AJAX BEZMĚROV: TJ LUTOPECNY/MĚRŮTKY 2:3 (0:1)

BRANKY: 33. David Ondráček, 57. Kristýna Zachová

sestava: Jakub Komárek- Zdeňka Jordová, Tereza Dostálová – Aleš Vejtasa, Pavel Opluštil, David Ondráček- Kristýna Zachová, Patrik Strážnický 

Matěj Doležel, Tereza Šimůnková, Drahomír Pavelka

V úvodu zápasu jsme hned v první minutě inkasovali gól. Kuba v bráně zrovna nepředvedl jistý zákrok. V sedmé minutě roh soupeře skončil na tyči. Převaha hostů byla neskutečná. Za půlku jsme se dostali poprvé v 15 minutě. Hromada nepřesností a zřejmě brzká ranní hodina měly podíl na prachbídném výkonu našich hráčů. V druhé části první poloviny se projevili určité náznaky zlepšení.David Ondráček měl na noze vyrovnání tři minuty před koncem.

Do druhého poločasu jsme vstoupili náporem, kterého byla skvělá Pavlova přihrávka na Davida, který vyrovnal na 1:1. Ovšem stačilo jedno zaváhání Terezy a soupeř se dostal z rychlého protiútoku opět do vedení. Pak následovala série našich šancí, když zejména úniky Aleše po levé straně dělali hostům velké problémy. Sólo Pavla přes půlku hřiště zneškodnil brankář. Herně jsme byli jasně lepší, ale zhořeli jsme na neproměňování šancí. Davidova šance skončila nedůraznou střelou do brankářovi nohy. Další tutovku přestřelila Kristýna. A přišel trest. Po nedůslednosti naší obrany a zákroku- nezákroku brankáře, jsme inkasovali po třetí. Tři minuty před koncem aspoň snížila Kristýna. Vyrovnat v poslední minutě ještě mohl Pavel. Nestalo se a tak jsme utrpěli zaslouženou porážku.

 

Napsat komentář