9.kolo-Starší žáci zvítězili jasně se Zlobicemi

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL ZLOBICE 7:0 (4:0)

BRANKY: Patrik DANĚK 4, Theo FEKAR, Michal KROUPA, Marek VILÍMEK

SESTAVA: Dominik SKÁCEL- Marek VILÍMEK, Patrik HOURA- Radek HAŠPICA, Pavel OPLUŠTIL, Theo FEKAR- Patrik DANĚK, Michal KROUPA

Zdeňka JORDOVÁ, Matěj STRAŠÁK, David OPLUŠTIL, Jakub KOMÁREK

V tomto zápase jsme byli jasnými favority. Podobné to však bylo i na jaře a nakonec z toho byla utrápená výhra 3:1. Proto, na předzápasové poradě bylo hlavním motem soupeře nepodcenit a hrát naplno od začátku až do konce. To první se nám podařilo splnit dokonale, když hned z našeho prvního útoku skoroval Patrik Daněk hned v první minutě. Neuběhly ani další dvě minuty a byl to znovu Patrik, po přihrávce Pavla Opluštila, který tvrdou ranou po zemi skoroval podruhé. Ve 14 minutě dovršil hatrik a vedli jsme 3:0. Další velké šance zvláště po rohových kopech golem neskončily. Tu největší měl Michal , který trefil na třikrát tyč. Přesto jsme se dostali do vedení 4:0, když po akci Patrika uklidil pohotově míč do sítě Theo. To běžela 22. minuta. Až poté se na hřišti objevil kapitán David, který naprosto nepochopitelně dorazil na zápas s obrovským zpožděním. Přišel tak nejen o základní sestavu, ale i o kapitánskou pásku.
Do druhého poločasu jsme opět nastoupili ve velkém stylu. Po samostatné akci prošel od půlky až k bráně obránce Marek Vilímek a překonal brankáře hostí po páté. Vlastně poprvé, jelikož se o přestávce hostující hráči rozhodli brankáře prostřídat. To běžela 4 minuta druhé poloviny. O tři minuty později opět všem utekl Patrik, ale tentokrát nezištně přihrál Michalovi a ten protrhl střeleckou smůlu v dnešním zápase. Ve12 minutě pak korunoval svůj výborný výkon Pavel, ukázkovou přihrávkou na Patrika. Ten tak mohl vstřelit svůj čtvrtý gól a dobře tak oslavit zisk kapitánské pásky. Vypadalo to. že v dalším průběhu přidáme další góly a poprvé vyhrajeme dvouciferným výsledkem. Bohužel dalšá šance jsme řešili špatným zakončením či nepřesnou přihrávkou. Hosté se dokonce dostali k ohrožení naší branky. Dvě velké šance však zlikvidoval náš skvělý brankář Dominik.
Seriál zahozených šancí pojračoval až do konce zápasu. I tak je to naše nejvyšší vítězství ve starších žácích za poslední čtyři roky.
V tabulce jsme tak udrželi výborné druhé místo.

Napsat komentář