18.kolo- Starší žáci se rozloučili debaklem

TJ Chvalčov: FC AJAX BEZMĚROV  8:1 (5:0)

BRANKA: Patrik DANĚK

SESTAVA: Matěj POLÁŠEK- Martin KUNČAR, Denis OBLOUK- Radek HAŠPICA, Martin MÁLEK, Marek VILÍMEK- David Opluštil, Patrik Daněk

Tomáš ŠVRČINA, Patrik HOURA, Matěj STRAŠÁK, Zdeňka JORDOVÁ, Petr POLÁŠEK

V závěrečném zápase sezóny jsme chtěli uspět. V případě vítězství bychom se v tabulce mohli dosta na čtvrté místo. Domácí potřebovali zvítězit, aby vyhráli celou soutěž a stali se okresními přeborníky.
První minuty vypadali slibně, když jsme se kombinačně prosazovali a vypdalo to že bychom se mohli prosazovat. Ve třetí minutě ovšem přišel šok, když zpětnou přihrávku ala Lukáš Vácha předvedl Martin Málek. Soupeř nás okamžitě potrestal gólem. Za další dvě minuty jsme dostali další nesmyslný gól, když Radek zahrál rukou a místo aby odkopl balon, tak přestal hrát. Rozhodčí nepřerušila hru a  domácí  se zmocnili míče a střelou po zemi, která se rozhodně dala chytat, zvýšili na 2:0. Naši opaření hráči,kteří nejsou zvyklý prohrávat, inkasovali v sedmé minutě po třetí. A bylo po zápase. Prostřídali jsme sestavu a své role kapitána se dobře zhostil Martin Kunčar. Po levé straně si razil několikrát cestu a dostával se do šancí. Tu největší zakončil tvrdou střelou, která se odrazila od zadní tyčky tak rychle, že slečna rozhodčí nestačila hvízdnout do píšťalky. Přes další naše šance jsme bránu domácích netrefili. Jak je fotbal jednoduchý nám ukázali domáci v závěru poločasu, když nám vstřelili další dvě branky po rychlých protiútocích.
Do druhé poloviny jsme se snažili nějak  namotivovat. Chtěli jsme aspoň vyhrát druhý poločas. Hra se nám vcelku dařila, ale opět chybělo přesné zakončení. Postupně jsme domácí zatlačili a měli i převahu. Přišly i šance, ovšem ani Martin Kunčar, ani Patrik Daněk netrefili ve vyložebných šancích. Až nám pomohli domácí neopřesnou zpětnou přihrávkou. Tu převzal Patrik Daněk, utekl všem a tvrdou ránou konečně protrhl střeleckou smůlu. Následovaly další šance. Patrik Houra ukázkově vysunul Davida a ten tvrdou střelou mířil těsně nad branku. Pak jsme museli prostřídat obranu a hned jsme rychle inkasovali. V závěru zápasu, který se už jen dohrával, jsme ještě dvakrát inkasovali. Znehodnotil se tak výsledek našeho snažení ve druhé půli. Domácí nás vyškolili v produktivitě. Dokázali proměnit tak 75% svých šancí. To naši hráči naprosto v zakončení vyhořeli. Domácí tak ihned po zápase převzali pohár a zlaté medaile za vítězství v celé soutěži. Naši hráči si tímto debaklem pokazili jinak skvělé jaro a v tabulce skončíme na šestém místě.

Napsat komentář