15.kolo starší žáci- Vydřená výhra s Mrlínkem

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL MRLÍNEK 2:1 (0:0)

branky: Theo FEKAR, Patrik DANĚK

sestava: Jakub DANĚK- Patrik HOURA, Tomáš VEČERKA- Tomáš ŠVRČINA, Martin MÁLEK, Michal KROUPA- Patrik DANĚK, David OPLUŠTIL

Matěj STRAŠÁK- Pavel Opluštil, Theo FEKAR, Zdeňka Jordová- Martin KUNČAR, Matěj Polášek ,

Petr Polášek, DAVID ONDRÁČEK

Skoro v kompletní sestavě jsme dnes nastoupili proti soupeři sdolní poloviny tabulky. Sice jsme soupeře vůbec k ničemu nepustili, přesto naše převaha byla jalová. Naše střelecké pokusy byly nepřesné nebo byly zblokovány. S následujících rohových kopů jsme vůbec nic nevytěžili. Hosté to zkoušeli na rychlé protiútoky, ale ty naštěstí naše nepříliš jistá obrana všechny zastavila.
Po bezbrankové první půli byl v kabině průvan. Do druhé části jsme pozměnili sestavu a vrhli se na soupeře. Přesto se nám dlouho nedařilo skore strhnout na svou stranu. Soupeř se do šancí dostal jen sporadicky. Opět jsme si vypracovali řadu šancí, které většinou skončili sraženou střelou a rohovým kopem. V 15 minutě po jednom z rohů se prosadil jedem z nejlepších hráčů zápasu. Theo nejprve trefil tyč,Odražený balon se k němu dostal znovu a tentokrát od horní tyče už míč skončil v síti. V této fázi zápasu jsme chtěli rozhodnout dalším gólem. To se nám povedlo asi 10 minut před koncem. Po samostatné akci po levé straně tvrdou střelou rozhodl zápas Patrik Daněk. Soupeře jsme vrátili do zápasu o minutu později, kdy naši špatnou rozehrávku využili hosté k solu a snížení na 2:1.Soupeř se už na nic dalšího nezmohl a tak jsme se mohli radovat ze zasloužené ,ale vydřené výhry.

Napsat komentář