13.kolo starší žáci- Konečně jsme porazili Zlobice

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL ZLOBICE 3:1 (2:0)

BRANKY: Martin KUNČAR 2, Patrik HOURA

SESTAVA: Jakub DANĚK- Marek VILÍMEK, Tomáš VEČERKA- Radek HAŠPICA, Martin MÁLEK, Patrik HOURA- Martin KUNČAR, David OPLUŠTIL

Zdeňka JORDOVÁ, Petra VEČERKOVÁ, David ONDRÁČEK, Pavel OPLUŠTIL

 

V derby ze sousedními Zlobicemi jsme byli velkým favoritem, Chtěli jsme přerušit série pěti prohraných zápasů s tímto soupeřem. Čáru přes rozpočet nám udělala střevní chřipka a zlomeniny, které prořídly naše řady. Základní sestava tak musela odehrát většinu zápasu. Ten se začal vyvíjet pro nás výborně. Hned ve druhé minutě se prosadil náš kapitán a dostal nás dovedení. Za další tři minuty už jsme vedli o dva góly, Po pohotové Davidově střele, dorazil z brankové čáry opět Martin, Toto rychlé vedení nás uklidnilo. Až moc. Soupeř se sice nedostal do kloudné akce, ale i naše akce začaly ustávat. Nedokazáli jsme si přesně přihrát.

Do druhého poločasu jsme nastoupili opět v základní sestavě a z odhodláním odčinit špatný dojem z prvního poločasu. Dostali jsme se do několika obrovských šancí.Martin trefil břevno a Davidova střela šla nad. Až chybná rozehrávka soupeře nám pomohla. Tu totiž vystihl Patrik Houra a trvrdou ránou pod horní tyč zvýšil na 3:0. Ovšem další šance už zůstaly nevyužity. Soupeř se velmi osmělil a po průniku hostujícího stopera celou naší obranou dokonce snížili. Další průběh zápasu se dá hodnotit jako vyrovnaný, kdy jsme se bohužel přizpůsobili hře soupeře. Konečně jsme tedy Zlobice porazili, ale výkonem jsme nenadchli.

Napsat komentář