13.kolo Prohra s vedoucím Holešovem

SFK Holešov B: FC AJAX BEZMĚROV 2:0 (2:0)

SESTAVA: Matěj POLÁŠEK- Patrik HOURA, Matěj STRAŠÁK- Patrik STRÁŽNICKÝ, Theo FEKAR, Michal KROUPA- Kristýna ZACHOVÁ, Aleš VEJTASA

Tereza DOSTÁLOVÁ, Daniel BÖSERLE, David ONDRÁČEK, Filip ONDRÁČEK

 

V dnešním utkání, na horké půdě vedoucího soutěže, jsme moc nadějí v dobrý výsledek neměli, Ovšem celý tým podal svůj nejlepší výkon v této sezoně. Byla radost se dívat, jak jsme výborně plnili taktické pokyny a nepříjemným presinkem jsme dostávali domácí pod nečekaný tlak. Bohužel jsme to byli my, kdo jako první ve třetí minutě inkasoval. Nedůraz naší obrany potrestali domácí s první pološance. Pak jsme ovšem soupeře zatlačili a měli několik obrovských příležitostí. Michal trefil tyč, Kristýna neproměnila několik šancí. Neuspěli ani Theo, ani Aleš. Domácí se obětavě vrhali do střel. Dokonce na brankové čáře dokázali zahehnout míč a zbránit tak jistému gólu. Naopak to byli domácí, kteří ve 20, minutě skorovali takovou nepovedenou střelou, která zaplachtila až za záda našeho jinak vynikajícího brankáře.  Ani další naše šance po rohových kopech gólem neskočily a tak jsme první půli prohráli 2:0.

Do druhé půle jsme nastoupili ještě lépe než do té první. Hned z prvního útoku Kristýna nastřelila tyčku. A následovala další série akcí vedená po levé straně Michalem a Alešem. Domací byli vývojem zápasu hodně zasočeni a dlouho se nezmohli na nějakou nebezpečnou střelu . Časem se ale i oni dostali do velkých šancí, které ovšem všechny zlikvidoval skvěle chytající Matěj, Velmi pohledný zápas vrcholil, ale bohužel jsme z žádné šance neskórovali. Ještě zazvonili dvě břevna po našich střelách, ale ty se nepočítají. Prohráli jsme, ale po velmi dobrém kompaktním výkonu všech hráčů.

 

Napsat komentář