12.kolo starší žáci- První výhra venku

TJ LUTOPECNY: FC AJAX BEZMĚROV 1:2 (1:0) VIDEO VIDEO 2

BRANKY: Tomáš Švrčina, Martin Kunčar

Sestava: Jakub Daněk- Matěj Strašák, Tomáš Večerka- Radek Hašpica, Patrik Houra, Theo Fekar- Tomáš Švrčina, Martin Kunčar

Petra Večerková, Michal Kroupa, Zdeňka Jordová- Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa

V dnešním zápase jsme byli značně oslabeni. Přesto jsme věřili v prodloužení naší vítězné série. Vstup do zápasu se nám ovšem vůbec nevydařil. Nechávali jsme soupeři spoustu času a prostoru a ten tak měl možnost ohrožovat naši branku. Nejzkušenější hráči dělali chyby. Po jednom z řady rohových kopů, jsme inkasovali úvodní gól a poprvé jsme tak na jaře prohrávali. V druhé části první poloviny jsme oživili naši hru několika střídaním a hra se vyrovnala. Dostali jsme se i do řady šancí, které však nebyli dobře vyřešeny. I domácí si dokázali vypracovat příležitosti k dalšímu skorování, ale všechny zmařila naše obrana v čele s brankářem.
Do druhé půlky jsme přeskupili sestavu a hlavně zvýšili své odhodlání  zvítězit. Soupeře jsme postupně začali přehrávat. Jako by domácím došly i fyzické síly. Už se tak často před naši branku nedostávali. Naše pološance ale také nevedly ke kýženému vyrovnání. Posledních 15 minut se náš tlak zvětšil a příležitosti se hromadili. Deset minut před koncem se po Pavlově přihrávce tvrdou ranou premiérově prosadil Tomáš Švrčina. Tři minuty před koncem pak Theo krásně vysunul kapitána Martina a ten přesnou ránou k tyči rozhodl o našem vítězství. Domácí se sice hněvali na rozhodčího, kvůli údajnému ofsajdu, ale náš hráč vybíhal z vlastní poloviny. Zápas jsme otočili a prokázali tak silu kolektivu. I přes absence našich opor, jsme potřetí v řadě zvítězili.

Napsat komentář