11. kolo starší žáci-Další domácí vítězství

FC AJAX BEZMĚROV: ZDOUNKY 3:0 (2:0) video 

branky: Martin Kunčar 2, Patrik Daněk

SESTAVA: Jakub DANĚK- Marek Vilímek, Tomáš VEČERKA- Radek HAŠPICA, Martin MÁLEK, Theo Fekar- Patrik DANĚK, Martin Kunčar

Matěj STRAŠÁK, Patrik HOURA- Petra Večerková, Tomáš Švrčina,  Zdeňka Jordová

V dnešním zápase nás čekal silný soupeř, který nám dal v domácím prostředí búra. Naší snahou tak bylo oplatit soupeři porážku. Blízko vedoucímu gólu jsme byli hned v úvodu, když jasnou gólovku zazdil Patrik Daněk. Soupeře jsme dlouho k nějaké čanci nepřipouštěli. Naopak jsme to byli my, kdo mohl jít do vedení. Stalo se to až v 15. minutě, když Patrik Daněk vystřelil tvrdou ránu, kterou brankář vyrazil pžed dobíhajícího Martina Kunčara, který nás dostal do vedení 1:0. Druhý gól jsme přidali po  jednom z našich rohových kopů, když Martin krásně našel Patrika a ten tvrdou ranou zvýšil na 2:0.
Do  druhého poločasu jsme vstoupili z úmyslem navýšit skore v náš prospěch. To se nám však dlouho nedařilo. Navíc se nám zranil  Patrik Daněk. Přesto se nám asi deset minut před koncem podařilo dát třetí gól. Jeho autorem byl kapitán Martin Kunčar. Hosté se přes naši velmi dobrou obranu nedokázali prosadit, a tak se náš brankář opět v brance hodně nudil. Zvítězili jsme tak podruhé v řadě, bez inkasované branky.

Napsat komentář