11.kolo Domácí porážka s Žeranovicemi

FC AJAX BEZMĚROV : SK ŽERANOVICE 1:4 (0:2) video1 video 2

Branka : David Ondráček

 

Sestava: Matěj Polášek- Matěj Strašák, Patrik Houra- Patrik Strážnický, Pavel Opluštil, Theo Fekar- Aleš Vejtasa, David Ondráček
Petra Večerková, Zdeňka Jordová- Kristýna Zachová, Daniel Böserle, Tereza Dostálová- Marián Novák, Vojtěch Krupař
Filip Ondráček

Dnešní soupeř přijel zopakovat své vysoké vítězství z podzimní části. Tentokrát jsme byli skoro kompletní a proto jsme věřili ve vítězství. Vstup do zápasu se nám, ale nějak nevydařil. Hlavně chybělo nasazení. Přesto jsme se díky Theovi po levé straně prosazovali. Po jednom centru se ke střele dostal Aleš a trefil ruku obránce. Hostující rozhodčí nečekaně odpískal penaltu. K ní se v 8 minutě postavil Theo a neproměnil. Po deseti minutách jsme vystřídali druhou sedmičku a ta se dostala pod očekávaný tlak soupeře. Přesto se mladíci snažili. Bohužel jednu střelu soupeře reflexivně zachytila rukou obránkyně Zdena a v15 minutě se pískala penalta i proti nám. Soupeř si dal ovšem na rozdíl od nás na penaltě záležet a šel do vedení 1:0. Dalších průběh výrazně ovlivnila chyba kapitána Patrika, který místo jednoduché přihrávky ztratil míč a soupeř nás hned potrestal druhým gólem. Do poločasu jsme sice mohli ještě vyrovnat, když své šance neproměnil Theo. Jedna střela dokonce skončila  na tyčce. Náš herní projev ovšem nebyl dobrý.

Do druhé poloviny jsme nastoupili s odhodláním co nejdřív snížit a vrátit se tak do zápasu. Dost jsme točili se sestavou a hledali především útočnou dvojici, která se dokáže prosadit. Výborně se zde ukázala především Zdena. Pavel měl velkou šanci na vstřelení gólu, ale byl to soupeř, který z rychlého protiútoku skóroval po třetí. Až deset minut před koncem se podařilo vykřesat jiskřičku naděje, když David prostřelil brankáře mezi nohama. Ovšem hned za minutu hosté po chybě našeho brankáře zvýšil na konečných 1:4. Na závěr si tak mohli zahrát i další hráči ze střídačky.

Na rozdíl od minulého týdne si soupeř výhru zasloužil, hrál pěkně kombinačně a pětkrát vystřelil na branku. Zápas tentokrát nevyšel našemu brankářovi, který se podepsal na dvou brankách soupeře.

Napsat komentář