HALOVÝ TURNAJ V HOLEŠOVĚ U13

V sobotu 10.ledna proběhly v Holešově dva halové turnaje. Oba se hrály stejným systémem . Šest týmů každý s každým s hracím časem 15 minut na zápas.

Střídalo se hokejový způsobem, hrálo se 4+1. Bezměrov se zúčastnil obou těchto turnajů.

Turnaj U13
Tento turnaj se hrál dopoledne a našimi soupeři byly týmy Hanácké Slavie Kroměříž, Němčice nad Hanou, Želatovice,SK Baťov a domácí SFK Holešov. V tomto turnaji jsme již dopředu moc šancí neměli. Ale výsledek nebyl až tak důležitý. Bohužel jsme přišli o oba nominované brankáře a tak jsme museli improvizovat. Do brány šel Patrik Strážnický, který si to už vyzkoušel v posledním podzimním kole. Do obrany byly postaveni Patrik Houra, Matěj Strašák, Tereza Dostálová, Theo Fekar a Michal Kroupa. Do útoku nám zbyli tito hráči: Pavel Opluštil, Vojta Krupař, Dan Böserle, Kristýna Zachová, Drahošek Pavelka, Marián Novák a David Novák.
FC AJAX BEZMĚROV: ŽELATOVICE 0:6
Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 0:3. Běžela teprve čtvrtá minuta. Až teprve třetí nejmladší čtyřka udržela čisté konto. Ale problém byl v tom, že naši borci jsou zvyklý na mantinely. Ovšem tady jich využívat nemohli. Takže všechny nadějné akce skončili v autu. Ale popravdě moc jich nebylo. Patrik v bráně čaroval a tak jsme prohráli jen 0:6.

FC AJAX BEZMĚROV: FK NĚMČICE NAD HANOU 0:5
Tento zápas začal hrubkou brankář, když v 20 sekundě namazal útočníkovi soupeře přímo na gol. Celý zápas byl o tom, že jsme nedokázali rozehrát balon od vlastní branky. Když už jsme se dostali z brejku na soupeřovu půlku, tak akce většinou skončila nepřesnou přihrávkou. Střel na branku bylo pomálu. Golové šance snad dvě za celý zápas. Němčice nás stále přehrávaly, ale na ukazeteli skore přibývali už góly jen poskrovnu. Prohra byla ještě milosrdná.

FC AJAX BEZMĚROV: SK BAŤOV 1930 0:6
Opět stejná písnička. Soupeř byl rychlejší, důraznější a hlavně měl daleko lepší zpracování míče. Přesto jsme dlouho drželi vyrovnané skore. Ale hned vpo prvním inkasovaném golu jsme s rozehrávky dostaly gol druhý. To už ,ale halou znělo hlasité povzbuzování : „Bezměrov dotoho.“ Způsobili to hráči Němčic, kteří se spontáně pustili do skandování. Někteří staří známí si vzpoměli na svého bývalého spolužáka Pavla. Přesto jsme obdželi další docela zbytečné branky a celkově prohráli 0:6. A to i přesto, že některé naše šance volaly po čestném úspěchu.
FC AJAX BEZMĚROV: HANÁCKÁ SLAVIA KROMĚŘÍŽ 0:12
Již i pořadatelé si všimli, že náš tým má ve svém středu řadu mladších hráčů. A především je zaujal Davídek Nováků. Ten pěknej malej kluk, na kterého se šly podívat i paní z bufetu. Slávisti nás ovšem nešetřili. Zbytečný respekt a řada chyb při rozehrávce od naší branky vedla k velkému debaklu. Přesto už nám fandila celá hala.
FC AJAX BEZMĚROV: SFK HOLEŠOV 0:7
Vposledním zápase s domácím výběrem a vítězem celého turnaje, jsme dlouho drželi přijatelný stav 0:1. A až v druhé části jsme obdrželi větší počet branek. Opět ani jedna naše šance golem neskončila.

Celkově jsme skončili na šestém místě 0 bodů , skore 0:36. Při vyhlašování jsme ovšem sklidili největší aplaus publika. Dohodli jsme se na účasti na turnaji v Němčicích a museli odpovídat na dotazy typu, kde vlastně ten Bezměrov leží. I přes nepříznivé výsledky si myslím ,že hráči zjistili co všechno musí zlepšit a získali potřebné zkušenosti.

Napsat komentář