HALOVÝ TURNAJ V HOLEŠOVĚ

Druhý turnaj probíhal v odpoledních hodinách. Hodinu přestávky mezi oběma akcemi vyplnili naši borci, jak jinak, hraním fotbalu na opuštěné hrací ploše. Museli je s ní vyhnat pořadatelé, pět minut před začátkem prvního zápasu.
V naší sestavě došlo ke změnám, Do branky místo Patrika šla Tereza Dostálová. Opustil nás Matěj Strašák, který dal přednost nějakému kamarádovi, před celým týmem. Naopak s námi zůstal Michal Kroupa i přes otok na noze. Po obstřiknutí se noha dala částečně do pořádku a tak Michal nastoupil .
Sestava: Tereza  Dostálová- Theo Fekar, Patrik Houra- Pavel Opluštil, Michal Kroupa- Kristýna Zachová, Drahomír Pavelka, Dan Böserle, Patrik Strážnický, Marian Novák, David Novák, Vojta Krupař.

FC AJAX BEZMĚROV: HANÁCKÁ SLAVIA KROMĚŘÍŽ 0:2

Vprvní zápase nás čekal obávaný soupeř. Zřejmě pod dojmem raní vysoké porážky a hloupé chyby hned na úvod, jsme nechali soupeře snadno kombinovat a dostávat se do řady šancí. Souoeř je ovšem nevyužil. Až posledních pět minut jsme se osmělili a měli velké šance na vyrovnání. Nedáš dostaneš, se opět potvrdilo dvě minuty před koncem. Prohrávali jsme 0:2, ale přesto jsme šli dvakrát v poslední minutě sami na brankáře a mohli ještě vyrovnat. Kristýna ani Theo však goly nevstřelili a tak jsme prohráli 0:2

FC AJAX BEZMĚROV: KORYNA KORYČANY 0:2

Tak tento zápas lze označit za velmi vyrovnaný. Až do poloviny zápasu bylo vyrovnané i skore. Pak jsme inkasovali gol po vyšachování naší obrany. Z našich šancí se neujala zase ani jedna. Kristýna ani Pavel ani Theo neproměnili velké šance. Následkem pak byl hloupý gol, který tři minuty před koncem zápas rozhodl. I přes náš tlak v závěru se již skora neměnilo.Koryčany nakonec celý turnaj vyhráli.

FC AJAX BEZMĚROV: TJ SKAŠTICE 1:3

THEO FEKAR

V tomto zápase jsme změnili taktiku střídaní. Místo dosavadních tří čtverek, jsme na celý zápas do obrany postavili Thea a Patrika Houru. Všichni ostatní se střídali v útoku. Asi v 5 minutě jsme dostali laciný gol z rohu.V polovině zápasu se stala neuvěřitelná věc. THeo šel asi už po čtvrté sám na brankáře. Trefil ho do těla, k odraženému balnu se dostal Michal, kterému zblokoval střelu obránce. Theo dorážkou pak prostřelil brankáře a míč se doplazil za brankovou čáru! Konečně jsme dali gol. Vyrovnaný stav vydžel až tři minuty do konce, kdy Terka dostala jesle. V poslední minutě jsme pak inkasovali ještě jednou na konečných 1:3.

FC AJAX BEZMĚROV:SFK ELKO HOLEŠOV 0:2

Tento zápas byl přímý boj o pátou příčku. Domácí sice sebrali po bodu Zlínu a Hanákům, ale ostatní zápasy prohráli. Takže v případě našeho vítězství, jsme se mohli  dostat před ně. V zápase jsme měli místy i mírnou převahu, ale veškeré naše šance opět skončili nulou na našem kontě. I soupeř si moc dobře střelecky nevedl, a tak jsme mu nezištně pro jistotu pomohli vlastním golem. Dvě minuty před koncem jsme inkasovali druhou branku a bylo opět rozhodnuto.

FC AJAX BEZMĚROV:FC FASTAV ZLÍN 1:4

PATRIK STRÁŽNICKÝ

V posledním zápase nám již nešlo o pořadí v tabulce, Naopak náš soupeř ještě mohl celý turnaj vyhrát. Nám se ovšem povedlo vstoupit do zápasu velmi aktivně. Kristýna zazdila další vekou šanci, pak i Pavel. Terka v bráně všechno pochytala. A pak v páté minutě prostřelil zlínského brankáře střelou k tyči Patrik Strážnický. Vedli jsme 1:0 a pokračovali v dobrém výkonu. Další super šanci ovšem zahodil Pavel a to se nám vymstilo. Zlín dvouma slepenými goly  výsledek otočil a v závěru ještě své vedení navýšil.
I v druhém turnaji jsme obsadili poslední šesté místo s 0 body se skorem 2:13.Odpolední část tak byla hlavně o našich neproměněných šancích a o nedůslednosti v obraně. Jinak jsme sehráli již poměrně vyrovnané utkání. Ale jak říkal Drahoš Pavelka:“Ještě tři utkání a už vyhrajem,“. Byl to první halový turnaj  Bezměrova a tak jsme sem jeli sbírat zkušenosti. Příští rok  jim ukážeme.

Napsat komentář