Junioři vydřeli vítězství ve Vizovicích

SK Vizovice: FC AJAX Bezměrov  3:5 (2:1)

branky: 2:1 Patrik Strážnický 12 PK, 2:2 Lukáš Horák 66, 3:3 Matěj Dočkal 74, 3:4 Filip Dočkal 80 , 3:5 Matěj Dočkal 85

Sestava:

Matěj Kobliha- Matyáš Morkus, Tomáš Sedláček, Patrik Strážnický-  Adam Vožda, Jiří Svoboda, Vojtěch Krupař, Matěj Dočkal Jakub Komárek- David Nedbal. Filip Dočkal

Pavel Opluštil, Lukáš Horák, Vojtěch Beran, Drahomír Pavelka

Naši junioři zavítali v druhém jarním zápase do Vizovic. Jelo se autobusem a někteří hráči podlehli dojmu, že jedou na výlet. Po čtyřech minutách už jsme prohrávali 2:0. V dalším průběhu jsme sice měli převahu, ale dlouho jsme nemohli trefit branku. Ve 13 . minutě unikal po levém křídle Kuba Komárek. Jeho postup zastavil domácí obránce faulem v pokutovém území. Kuba musel střídat a k penaltě se postavil Patrik Strážnický, který bezpečně proměnil a snížil na 2:1. Domácí se od té doby uchylovali jenom k rychlým brejkům. Po vystřídání dalších hráčů jsme ovládli hru, ale koncovka byla žalostná. Domácí ještě mohli přidat další góly z rychlých protiútoků.

Do druhé poloviny jsme hodně přeskládali sestavu a naše převahu už byla dost výrazná. Přibrzdilo nás ovšem nedorozumění mezi Patrikem a Matyášem v bráně. Ti se srazili tak nešikovně, že pak Patrik musel faulovat unikajícího hráče domácích. Jasná červená karta a hráli jsme o deseti. Přesto se naše hra ještě zlepšila a důsledkem toho byl vyrovnávací gól přímo z rohu. Ovšem stačila nepozornost našeho brankáře a střela z dálky skončila v naší síti po třetí. Prohrávali jsme opět o gól a hráli v oslabení. Přesto to byli domácí , kterým docházeli síly. Zápas rozhodl Matěj Dočkal. Nejprve ve vápně prokličkoval přes čtyři hráče a vyrovnal na 3:3. Po jeho úniku přišel červený faul domácího obránce. Z následného trestného kopu se pak ukázkově trefil Filip Dočkal a dostal nás poprvé do vedení. Vyrovnal se stav hráčů na hřišti a nyní už nikdo nepochyboval, že tři body si odvezou hráči Bezměrova. Zvlášť, když krásně vystihl rozehrávku brankáře Matěj Dočkal, díky presinku Vojty Berana, a pátým gólem potvrdil naše vybojované vítězství.