Muži prohráli v Troubkách

TJ Troubky/Zdislavice:FC AJAX Bezměrov 3:1 (1:1)

branka: 1:1 Adam Vožda 37min

Sestava:

Ondřej Loučka – Radim Adamov, Dominik Bleša, Michal Kroupa- Jan Hrabal, Aleš Vejtasa – Patrik Houra, Filip Dočkal, Duhan Hazinedar- Štěpán Španiel, Miroslav Pecho

Patrik Strážnický, Adam Vožda, Matěj Dočkal, Filip Hanulík

Hodně nešťastný zápas jsme se hráli v Troubkách. Tedy v Troubkách/Zdislavicích. A proč to tady zdůrazňuji? On nám totiž Mira Pecho ještě s několika hráči a hlavně dresy zajel do Troubek. Ty u Přerova. Až když zjistil, že tam my nehrajeme, tak pekelnou rychlostí přijel pět minut před začátkem zápasu. A tak jsme bez rozcvičky oblékli dresy a šli na to. Ještě musím podotknout, že nám chyběl brankář a Kuba Komárek, který se nechal hloupě vyloučit v předchozím zápase dorostu. A také jsme šetřili tři dorostence, kteří zůstali jen na lavičce. Po dvaceti minutách průměrného utkání, špatně odkopl míč Michal Kroupa a soupeř snadno skóroval. Poté jsme prostřídali sestavu a mladí hráči hru oživili. Adam Vožda po sólovém úniku vyrovnal. A tak skončil první poločas nerozhodně.

Do druhé půle už jsme vstoupili v nadějnější sestavě. Jenže hned na úvod jsme inkasovali druhou lacinou branku. Celý druhý poločas to byl nepohledný fotbal na nerovném hřišti, kterému se lépe přizpůsobili domácí hráči. Ti z ojedinělého protiútoku přidali v 70 minutě třetí branku a rozhodly o naší prohře.