Muži potvrdili roli favorita v Zahnašovicích

SK SLAVOJ Zahnašovice: FC AJAX Bezměrov 0:5 (0:3)

branky: 0:1 Patrik Strážnický 4, 0:2 Patrik Houra 20, 0:3 Miroslav Pecho 23, 0:4 Adam Vožda 86, 0:5 Aleš Vejtasa 91

Sestava: Roman Hadraba – Jakub Komárek, Dominik Bleša, Patrik Strážnický- Jan Hrabal, Radim Adamov- Adam Vožda, Aleš Vejtasa, Michal Kroupa – Patrik Houra, Miroslav Pecho

Matěj Dočkal, Filip Dočkal, Duhan Hazinedar

Ve čtvrtém zápase jsme zajížděli poprvé do Zahnašovic. Přivítalo nás hřiště, které kvalitou neoplývalo. Proto jsme i upravili taktiku. Hned s prvního rohového kopu skóroval hlavou Patrik Strážnický. Naši převahu pak zvýraznil po úniku Adama Voždy dorážkou Patrik Houra. Po centru s přímého kopu pak skóroval s hranice šestnáctky Mirek Pecho. Další gól, který vstřelil Radim Adamov po dorážce a brankář evidentně vyrazil míč už za brankovou čárou, nepřesný rozhodčí neuznal. Tím byl náš brankostroj zabrzděn. Na konci poločasu se dostali do hry i domácí hráči. Ohrozili naši branku několika dlouhými auty, či jinými standardkami.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s předsevzetím co nejdříve přidat další branky a nepřipustit komplikace. Úvod nám ovšem herně vůbec nevyšel a prvních 15 minut se hrál strašný fotbal uprostřed hřiště. Lehce se nám zranili dva další hráči a museli jsme improvizovat  v sestavě. Přesto jsme si následně vypracovali festival brankových příležitostí. Ovšem zatímco, náš brankář mrznul sám na naší půlce, domácí brankář s obránci se překonávali. Až v závěru se trefil k tyči Adam Vožda  a zvýšil na 0:4. V posledních sekundách zápasu pak z trestného kopu upravil konečný výsledek Aleš Vejtasa.

V tabulce jsme tak udrželi třetí místo.