Dorostenky zvítězily ve Zlíně

FC FASTAV ZLÍN: FC AJAX Bezměrov 3:3 (1:1) PK 2:3

21.min Viola Houšková 1:1, 45.min Kristýna Zachová 1:2, 60. min Aneta Strašáková 1:3

Sestava:

Alena Zemánková- Denisa Novotná, Hana Baštincová- Kateřina Šoberová, Kristýna Zachová, Aneta Daňková- Denisa Partyková. Karolína Vránová

Aneta Srtašáková, Viola Houšková, Anna Charuzová, Anna Hejtmánková

V deštivém odpoledni se utkaly naše dorostenky s nejlepším týmem 3.ligy na umělé trávě v areálu Vlastimila Marečka ve Vršavě. Úvod zápasu patřil domácím hráčkám, když hned ve 3 minutě využili špatné rozehrávky naší brankářky ke vstřelení jednoduchého gólu. Poté však Alenka zachránila několik nebezpečných střel. Po vystřídání se hra vyrovnala a po přihrávce Kristýny pěkně skórovala křížnou střelou k tyči Violka. Poločas nakonec skončil nerozhodně. V druhém poločase už jsme byly lepším družstvem. Po samostatné akci se prosadila Kristýna Zachová a vedli jsme 2:1. Faul na hranici pokutového území pak potrestala tvrdou ránou s přímého kopu Aneta Strašáková a bylo to 3:1. Domácí znervózněli a tlakem v závěru snížili na 2:3. V nastavení pak s přímého kopu 25 metrů v poslední vteřině zápasu  domácí vyrovnaly.

Cenného vítězství se nám pak podařilo dosáhnout aspoň po penaltovém rozstřelu. Branku daly Denisa Novotná, Viola Houšková a rozhodující gól pak Aneta Strašáková.